Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pripojenie zosilovaca do 306


klm16

Recommended Posts

musi se tam dat takovej mezikus kterej nezatezuje radio (muzes tam normalne pripojit reproduktory a nic se nespali) a pritom prizpusobi impedanci zesilovaci, zaroven snizi amplitudu signalu aby nebyl zesilovac prebuzen a pritom musi oddelovat oba kanaly od sebe a nesmi byt spojen s kostrou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Escaper

da se to bez problemu stahnout z reproduktorovych vystupu bez ztraty kvality zvuku

tak tohle bych teda rozhodně netvrdil, rozdíl nepoznáš pouze za předpokladu že na to napojíš nějaký nic moc zesík a sub.... jako třeba tu tubu:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

originál rádio má jen zesílený reproduktorový výstup (nejlepší varianta je samozdřejmé nezesílený výstup rádia přes CINCH/RCA), v tvém případě je možnost zapojit ty zesílený reproduktorový výstupy bud rovnou do zesíku pokud má tzv. Hi input vstup pokud nemá tn vstup tak se musí použít krabička - převaděč toho zesíleného signílu na ten nezesílený, kvalita je v techto obou případech stejná (ale horší než RCA) protože si myslím že ten převaděč je bud součást zesíku nebo samostatně v krabičce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delal sem to uz X krat i na kvalitnich komponentech a opravdu to nepoznas. V tom prevadeci (ktery si delavam, ne kupovanem) neni zadna komplexni slozka ktera by ti mohla zkreslit signal nebo jej nejak orezat a koncove stupne v radiich prenasi bez problemu cele pasmo bez orezani nizkych a vysokych tonu (udelat v dnesni dobe koncak do autoradia aby prenasel vsechno je jeden integrac ktery to vsechno umi) to ti vic zkresli signal ta petimetrova cinchovka kterou tahnes od radia. Tam je komplexnich slozek az az. Jinak je samozrejme RCA vystup z radia lepsi, ale jsou lide kteri chteji nechat origo radio protoze ladi s celym interierem.

Samozrejme je li ten prevadec primo v zesiku je to totez co se tam bezne dava a jestli je to horsi tak proc treba DLS Ultimate A2 za 15tis. ma 7V vstup viz http://www.hificar.cz/item.php?id=1412 a neda se to nikde prepnout na nizkonapetovej? Podle me se tim prizpusobenim na kvalite nic neztraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Escaper

proc treba DLS Ultimate A2 za 15tis. ma 7V vstup viz http://www.hificar.cz/item.php?id=1412 a neda se to nikde prepnout na nizkonapetovej? Podle me se tim prizpusobenim na kvalite nic neztraci.

to si trošku pleteš jabka a hrušky tech 7V jde totiž po RCA kde právě u lepších rádií je tento výstup dle různých značek alpine má asi 5V, pio 6V a to proto aby se na CINCH kabel nechytalo rušení, a to nemá nic společného s tím co leze z výstupů do repra.

zhoršení kvality je v tom že z rádia ti jde už do repra zkreslený sicnál (čím horší rádio tím větší zkreslení při menší hlasitosti) to se pak v té krabičce převádí spátky na nízké (stejné jako leze z RCA) a to následně zesiluješ zesíkem...

PS: si všimni že ti lepší zesíky ani ten reproduktorovej zesílenej vstup nemaj....., kdo by taky tak skvělej zesík krmil špatným signálem aby získa zvuk druhořadého zesíku...

[upravil dne 25/5/07 mk405]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nooo souhlasím více s mk405, až nějaký detaily....spíše má pravdu on....to jak popisuje ESCAPER, tak je fakt, že to moc nepozná, ale soustavě pak vznikají přepětový impulsy a zaroven ztráty.....aby to fungovalo správně podle jeho zapojení, tak by tam měl přihodit kapacitor...!!! asi 0,8 - 1,0F...ale to už by taky záleželo, jak moc to má zatížený....:mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...