1Maza Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 poraďte mi prosím lítá mi ručička na budíku od nádrže. Může to být uvolněný plovák? děkuji:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: 1Maza poraďte mi prosím lítá mi ručička na budíku od nádrže. Může to být uvolněný plovák? děkuji:myslim Hele chlape řešíš to už v jednom vlákně tak v něm pokračuj a nezakládej další, takhle se nic nedozvíš, budeš to mít roztahaný všude možně. Už tam máš odpovědi;) Citovat
gen.Migen Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Když už sme u palivoměru, nevíte někdo náhodou co by mohlo mít za příčinu, že mi nezačne svíit hladový oko. Bud to muže bejt v plovaku, a nebo v nějake elektronice v přistrojovce...Jestli se to taky někomu nerozsvítí, když má málo paliva a podařilo se to zpravit tak prosim o radu. diky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: gen.Migen Když už sme u palivoměru, nevíte někdo náhodou co by mohlo mít za příčinu, že mi nezačne svíit hladový oko. Bud to muže bejt v plovaku, a nebo v nějake elektronice v přistrojovce...Jestli se to taky někomu nerozsvítí, když má málo paliva a podařilo se to zpravit tak prosim o radu. diky Co žárovka? je v pořádku? (sice asi blbej dotaz ale co kdyby) Citovat
gen.Migen Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Jojo žarovička vpoho...jinde svítí:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.