Mat3s Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Jedete nekdo?.. nevite jestli je tam v patek vecer nejaka party?.. Byl tam nekdo minulej rok presn noc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Původně zaslal: Mat3s Jedete nekdo?.. nevite jestli je tam v patek vecer nejaka party?.. Byl tam nekdo minulej rok presn noc? maš to pekne napisane ani hovno neviem očom kecaš kedy a kde??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Možná myslel tohle http://www.extra-tuning.com/?page_id=31 ale kdy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat3s Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 No tuhle sobotu http://www.autotuning.sk/akcie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 A pokud si přečteš i tohle, http://www.extra-tuning.com/?page_id=70 tak se ti z paměti vyloupne jak se tam loni jedna dutá hlava /miss/ navalila s nadupaným VW Bora mezi diváky, poněvadž si spletla brzdu s plynem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 ano to bola slovenska super akcia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat3s Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Ten s botou byl kokot co machroval s rucni brzdou na trave a neodhadnul to.. a to jak tam ta borka najela do lidi bylo zas jine.. to jela tusim ten slalom.. a ta sti spletla brzdu a plyn.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat3s Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 oprava.. bota=BORA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomberfun Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 uz sa tam tesim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Pokial si pamätam tak minuli rok sa to konalo ciste v sobotu koli tym nestastiam. A nemyslim ze tento rok to zmenia....teraz sa o to nezaujmam lebo tam nejdem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 NO takze je to tuto sobotu. Vstupne je 250 sk na osobu... pod 15 rokov neplatia... Ja podla vsetkeho idem. Takze sa tam mozme niekde stretnut:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat3s Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Top je dobry napad.. ja jsem novy clen tak bych Vas tam rad videl at se seznamim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 To Mat3s :Ja tiez nikoho z clubu osobne nepoznam. Ja idem len s kamosom na aute. Ale ked ti nevadi ze este nemam vodicak tak sa dakde stretneme a pokecame. Nahod sem foto auta a ja si ta uz dakde najdem:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Kašlite na Trenčín a pridajte sa k nám na jazdu zručnosti+guláš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomberfun Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 co keby sme sa vseci clenovia peugeot clubu co tam budeme stretli na jednom mieste:myslim co vy na to? a co keby sme dali spolocny sprint:myslim napriklad styri 306 na sprinte, to musi byt zaujmavy pohlad:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Původně zaslal: bomberfun co keby sme sa vseci clenovia peugeot clubu co tam budeme stretli na jednom mieste:myslim co vy na to? a co keby sme dali spolocny sprint:myslim napriklad styri 306 na sprinte, to musi byt zaujmavy pohlad:aut Nech sa Ti páči, radi Ťa privítame túto sobotu v Štítniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi16 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Původně zaslal: bomberfun co keby sme sa vseci clenovia peugeot clubu co tam budeme stretli na jednom mieste:myslim co vy na to? a co keby sme dali spolocny sprint:myslim napriklad styri 306 na sprinte, to musi byt zaujmavy pohlad:aut No nebolo by to odveci sa stretnut.. iba treba vybrat vhodne miesto. Niekde som videl aj mapku arealu. Ale iba taka otazka myslis si ze tam bude az tolko clenov Peugeot clubu? Podla mna nie. Mozno sa mylim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomberfun Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Původně zaslal: mi16 No nebolo by to odveci sa stretnut.. iba treba vybrat vhodne miesto. Niekde som videl aj mapku arealu. Ale iba taka otazka myslis si ze tam bude az tolko clenov Peugeot clubu? Podla mna nie. Mozno sa mylim. tu je ta mapka: http://www.autotuning.sk/data/Image/novinky-2007/maj-2007/9.Autotuning-zraz/9ATzraz%20mapa.jpg treba vybrat miesto, dohodnut sa a uvidime kolko nas tam bude...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Původně zaslal: bomberfun co keby sme sa vseci clenovia peugeot clubu co tam budeme stretli na jednom mieste:myslim co vy na to? a co keby sme dali spolocny sprint:myslim napriklad styri 306 na sprinte, to musi byt zaujmavy pohlad:aut Hmm sakra to by bolo fakt super. Skoda ze nemoze prist. Ale ak by sa to podarilo tak to natocte aspon na mobil a hodte na forum .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saibot Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 4x 205GTi .. na to by sa lepsie pozeralo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts