Oliver Riedel Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Mám dotaz-nechal sem si od kamaráda nainstalovat na notes vypálenou hru NFS:Carbon,použil k tomu program Daemon Tools,mně to absolutně nic neříká,problém je v tom,že se mi ten samý den počítač zničehonic zrestartoval a po naběhnutí mi z plochy zmizely všechny složky s fotkami a hudbou...Prostě veškeré dokumenty.Přece se nemohli jen tak ztratit nebo sami od sebe vymazat... Poradí někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 daemon je pouze virtuální mechanika... nezměnil Vám Váš účet v pc? tím pádem byste měl čistou plochu... Zkontrolujte, zda-li se přihlašujete pod stejné jméno účtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwec Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Na ploše klikni pravým tlačítkem myši, objeví se ti nabídka - pak sjeď na SEŘADIT IKONY , objeví se další menu a tam si sjeď na ZOBRAZIT IKONY NA PLOŠE. Musí to být zaškrtnuté.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 To už sem kontroloval,zatím stále nic.I tak díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Mrkni se do C:/Documents and Settings/ a tam budou složky jako Administrator, All Users atd. a pokud seš správně přihlášenej tak by to tam mohlo být. [upravil dne 21/5/2007 Fusion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Bohužel nic.Asi mi nezbyde nic jinýho,než s tím skočit do obchodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Bych se začal pídit po dobrém antiviru a vyhledávači trojských koní. [upravil dne 21.5.2007 Ladis] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Mám dotaz-nechal sem si od kamaráda nainstalovat na notes vypálenou hru NFS:Carbon,použil k tomu program Daemon Tools,mně to absolutně nic neříká,problém je v tom,že se mi ten samý den počítač zničehonic zrestartoval a po naběhnutí mi z plochy zmizely všechny složky s fotkami a hudbou...Prostě veškeré dokumenty.Přece se nemohli jen tak ztratit nebo sami od sebe vymazat... Poradí někdo? Zmizeli ti komplet složky nebo jen zástupci z plochy?? Pokud to byli jen zástupci tak jsou složky nejspiš na svem mistě někde na disku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 pokud mas verejnou IP, tak se mi ozvi, mrknu se Ti na to pres vzdalenou plochu, at nemusis platit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Olivere a co tak klasicky ""HLEDAT/SOUBORY ČI SLOŽKY/...atd ??!! Protože jestli to nepůjde ani přes toto,tak se obávám,že NFS bylo stažený i s "bacilkama". Což není tak neobviklý ! Já osobně je měl v GTA San Andreas !!:bojim. Ale může to bejt úplně jinak,je to jen můj,zdůrazňuji můj názor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Původně zaslal: Leitlik Olivere a co tak klasicky ""HLEDAT/SOUBORY ČI SLOŽKY/...atd ??!! Protože jestli to nepůjde ani přes toto,tak se obávám,že NFS bylo stažený i s "bacilkama". Což není tak neobviklý ! Já osobně je měl v GTA San Andreas !!:bojim. Ale může to bejt úplně jinak,je to jen můj,zdůrazňuji můj názor ! To sem právě zkoušel jako první,jestli to není jenom někde přešoupnutý a bohužel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 A zkoušel jsi "OBNOVENÍ SYSTÉMU" ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts