Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ELEKTRIKA OKEN


jarajarda

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych se optat zda někdo neví jestli je dopředu stejná elektrika pro okna jak u 3dvéřáku tak i u 5dvéřáku.

Koupil jsem si 5dv. 1,9D r.v. 1990, provoz od 1991, po nějaký babce z Německa, má najeto poctivejch 72000km, servisní knížka, i se žárovkou chodila do značkového servisu, po rozvodech, vodní pumpě......a nikde ani zrníčko rzi, jen škráblý blatník.

Problém je že je to holá verze LOOK a je tam maximálně zapalovač, auto nemá ani denní počítadlo kilometrů, tak si ji chci trošku dovybavit..

Díky za odpověď:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za 16 let jen 72 tkm ? Kolik proboha za nějs dal ?

Vychází to na cca 4.500 km ročně ... a když se v Německu vyplatí provozovat diesela zhruba tak od nájezdu 25 tkm. Ale třeba se pletu ;)

Jinak stahovací okýnka by měly jít klidně i z 3D, myslím, že 205 neměly origo nikdy stahovací všechny čtyři.

Stačí koupit na vrakáči motorky + kabelové svazky (a mrknout, jestli LOOK má přípravu v té spojce dveře-kastle. Mělo by tam víc pinů než 2 na repráky) Pak už jenom dát do pojistkovky příslušné relé a pojistky a máš to.

Já kupoval origo před 3 lety za 1000,- pár.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: vix

za 16 let jen 72 tkm ? Kolik proboha za nějs dal ?

Vychází to na cca 4.500 km ročně ... a když se v Německu vyplatí provozovat diesela zhruba tak od nájezdu 25 tkm. Ale třeba se pletu ;)

No dám sem fota, je to po starý bábě, jediný co v autě je je zapalovač, protože hulila jak fabrika.. A stav je naprosto TOP! Takovýho tady v ČR uz asi sotva najdeš, stočený kilometry nejsou, všechno sedí jak přibytý a odpovídá to ujetým kilometrům, nikde ani zrníčko koroze, serviska, i s výměnou žárovky jezdila do Peugeota, po Rozvodech, vodní pumpě....naprosto bez investic. 40 000Kč, sice je to dost, ale než koupit jebku za 20 a další prachy do toho sypat, tohle je auto v naprosto špičkovým stavu. Dodám fota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: jarajarda

Ha! A kolik to stalo? A kde Ti to delali? Vis co je to za stahovacky? DIKY:)

Tady máš odkaz kde jsem to kupoval(po netu) http://www.levnealarmy.cz/el-stahovani-oken-11/elstahovani-oken-gsu-810-4-pro-4-okna-detail-117.htm

a montoval jsem si to sám.3lo to docela dobře.Dělal jsem si k tomu ještě komplet tapicírung takže jsem nakonec nepotřeboval ty jejich záslepky co se tam pak dávaji místo kliček....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: jarajarda

Bezva, díky, koukám že tam maj i dálkáče s centrálem, tak asi do nějakého půjdu:) A 4okna v elektrice ve 205,to bude luxus:) Mas nekde foto jak to vypada po instalaci?DIky:)

:super

Foto bohužel nemám žádný,ale sehnal jsem si klasický přepínače na 205ku který se vepředu umistujou do dveří na odkládací prostor a vzadu jsem trochu prodloužil opěrky na ruku,a to jsem vytáhnul někde z vrakáče z kdo ví čeho.Jinak mám ovládání všech oken u řidiče a to jsem udělal tak že přes krytku ruční brzdy jsem dal podobnou ale vyšší a o něco víc protaženou dopředu a tam mám zasebou dva páry vypínačů.

Jo,k centrálu tak ten jsem kupoval na těch samejch stránkách plus se mě doma válelo ještě jedno servo který jsem dal na kufr a pak jsem ještě někde sehnal ten senzor na zavření oken při zamčení centrálu.

Ještě jsem si na autě dělal nákej tajnej vypinač na zastavení přívodu paliva co si myslim že je možná víc než celej alarm s centrálem.

PS:Až budeš instalovat to stahování tak se to snaž dát aby to šlo stahovat jen přes klíček.A nebo jako já že když je auto odemčený.

Kamarád to připojil přímo na baterku jako rádio a pak se divil že měl věčně vykradený auto a žádný poškození no oknech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...