smithers1 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Zdravím, potřebuju poradit, jak předělat páčku na světla. Měl jsem světla na H4 a přešel jsem na světla na dvě H7. Četl jsem tady na fóru že to jde i přes relátko, ale nevím jak je to složité. A návody jsem nikde nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smithers1 Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 jj pardon nenapsal jsem to, jde o 306 1,4 r.v.98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Já jsem to vyřešil přes automatické rozsvěcení světel od Oddieho,jen jsem nezapojil kabel,co při zapnutí dálkových světel vypne tlumená.Funguje to bez problémů a vyšlo to levně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smithers1 Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Původně zaslal: olda Já jsem to vyřešil přes automatické rozsvěcení světel od Oddieho,jen jsem nezapojil kabel,co při zapnutí dálkových světel vypne tlumená.Funguje to bez problémů a vyšlo to levně. díky za odpověď. Kolik to od něj stojí, je zapojení složité? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Chtěl za něj 250,- Kč,jinak zapojení je jednoduchý,stačí naletoval kabely před páčku a je to,nejhorší bylo najít kabel ke kontrolce dobíjení,jelikož jsem neměl po ruce schéma,ale povedlo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smithers1 Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Původně zaslal: olda Chtěl za něj 250,- Kč,jinak zapojení je jednoduchý,stačí naletoval kabely před páčku a je to,nejhorší bylo najít kabel ke kontrolce dobíjení,jelikož jsem neměl po ruce schéma,ale povedlo se. Oddiemu už jsem psal, tak uvidíme, jestli to ještě dělá. Tak to je za super peníze, než kupovat novou páčku, poradil by jsi mi potom kde hledat ten kabel, pokud mi to Oddie pošle? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Tak jsem vyndal budíky a našel drátek,ke kterému jsem napojil spínání světel.Je to světle modrý drát a má číslo 1070. [upravil dne 21.5.2007 olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 oddie to jeste dela a myslim, ze tohle je jedina vec co posila i na dobirku... budes chtit jeste ty predni lampy na H7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smithers1 Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Původně zaslal: Vvitty oddie to jeste dela a myslim, ze tohle je jedina vec co posila i na dobirku... budes chtit jeste ty predni lampy na H7? Díky za nabídku, ale půjdu do čírých:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianm1 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Zdravím, Neviem kam s mojim problémom, tak to píšem rovno sem.... Je ich totiž viac. 1. V prvom rade by som chcel napojiť LEDžiarovky do obvodu, aby mi svietili spolu s parkovacími svetlami (sú súčasťou ostrekovačou okien)... Neviete poradiť kam strčiť kábel? 2. Potreboval by som vymeniť rýchlostnú páku (teda len tú vrchnú časť, čo sa drží), ale tiež neviem s tým ani pohnúť, ale to asi len v odbornom servise, ale ak máte nejaký nápad ako na to, tak prosím poraďte. 3. Neviem čím to bude, ale pri vyššej rýchlosti mi začne vybrovať predné ľavé koleso a tak isto aj kormidlo. Už som bol aj na centrovaní kolies, no ani to nepomohlo... Čo by to mohlo byť? Vďaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 2smithers: ok 2adrian: precti si pravidla pro psani prispevku... neskodilo by zminit, o jake auto se treba jedna... ad LED zarovky - nedavej je tam.... ad kolo - vyvazeni kola? na 307 byly nejake problemy s napravami, pokud me pamet neklame, a kola se vyvazovaly primo na aute taky...?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianm1 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 jej. Pardon, na to som zabudol... Peugeot 206 1,4i A neviem, či vyváženie je centrovanie. Poznám ešte pojem geometria, tak neviem teraz, ktoré je ktoré... Ale ten mechanik v pneuservise mi robil to centrovanie spôsobom, že mi najprv odmontoval všetky kolesá a po jednom niečo s nimi robil a potom nasadil späť. Nejakú zmenu som pocítil a aj to hádzanie kolesa sa zmenilo a začalo hádzať až vo vyšších rýchlositach, ale teraz to je skôr premenlivé... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts