Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minisraz Týn nad Vltavou dne 2.6.2007


OK406

Recommended Posts

Přemýšlel jsem, jak vylepšit minisraz P-C v Týně nad Vltavou a jak již někdo poznamenal v Kameňákově a jaký datum udělat minisraz v Týně nad Vltavou a tak mě napdlo, že dne 2.června, kdy se koná tradiční závod ve sprintu cestovních motocyklů na 1/4 anglické míle. Hlavní závod je od 13.00hod. Pokud by jsme si dali sraz např. v 10.00hod. u mě v garáži a nebo na letišti cca 1 km od Týna n/Vlt. ve směru na Tábor, kousek od památníku Depot. Dále jsem zjistil, že by se zde měla u příležitosti motosprintu konat i burza součástek a další atrakce.

Prosím o Vaše názory. Co se týká občerstvení, tak je možno si dojít do nějaké z mnoha restaurací. Jinak na místě je možno si udělat kávu. Záleží na účastnicích a taky počtu zúčastněních. A nebo by byla i možnost si opéct vuřta apod. na ohni. Je tu možnost se sejít na parkovišti pod poštou. kousek odsuď asi 100m je restaurace Plzeňka, kde lze se najíst a popít a posedět v zahrádce venku.

Tak prosím Vaše návrhy. Děkuji

Jinak dne 26.5. (sobota)se koná v Týně nad Vltavou pod kostelem Jízda zručnosti osobních automobilů. Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit, tak prezentace je od 12.30 -13.00hod. pod kostelem na parkovišti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se budete chtít zúčastnit 1,minisrazu v Týně nad Vltavou, tak proti, kdo to tam nezná, tak se sejdeme na parkovišti pod poštou. jedná se o tři kaskády pod sebou. Příjezd k parkovišti od směru Tábor, Veselí nad Lužnicí(Jindřichův Hradec) bude vzhledem k pořádání motosprintu omezen a veden značeními objížďkami. Ve směru od Českých Budějovic,Písku atd. po přejetí mostu, se dáte na kruhovém Objezdu doleva a pojedete pořád po hlavní silnici a podél (budete ji mít po levé ruce) řeky Vltavy. Pojedete stále po hlavní a nikde nebudete odbočovat!! Až přijdete k OOP PČR, tak pojedete stále do kopce a po pravé straně je parkoviště, kde už by měli být vozidla značky Peugeot. Uvidíte tento pohled z vozidla na parkoviště :

Podle počtu účastníků, by jsme se mohli přesunout ke garáži. Navrhuji tento program: v 10-10.30 hod. sjíždění účastníků minisrazu. Poté seznámení a prohlídka vozidel. Pak si můžeme dojít na jídlo + pití ale řidiči pozor na alkohol!!! Pokud bude mít někdo zájem, můžeme se jít podívat na motosprint a na burzu. Ještě zjistím přesní čas burzy a co a jak.

[upravil dne 18/5/07 OK406]

post-0-14109595643295_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Janča205: děkuji ti za zájem a opravdu práce má přednost. Ale vždyť to snad nebude naposled. Rádi tě uvidíme.;):papa

Komisar: To já na 99,9% doufám, že se nic nestane. To víš, v Budějovicích by to bylo lepší, ale vzhledem k mým současným problémům, tak jsem se rozhodl pro Týn. Tipuji to tak 1-2 hodinky a i sprint motorek by nemusel být špatný. Kdo ví, co bude do té doby. Rád tě uvidím toho 2.6.:super:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medvěd: samozřejmě že jsi vítán jako každý, kdo přijede. Pokud mohu doporučit, vzít si sebou řidiče, aby si mohl ochutnat pravé nefalšované pivo:D ale to platí i pro ostatní účastníky. Je pravda, že je to poprvé, tak nějaké chyby budou.

WiZiPoK: Pokud by si mohl ve všední den přijet a mohl by přijet i Komisar a další, tak můžeš zajet na komorní setkání.;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky,

vsedny den?? kazdy den!!! ;)) a raaaad :)

WiZi

PS: nemate nekdo Twingo? potrebuji helfnout, protoze se mi rozpadne rodina kvuli tomu ze manzelka nemuze jezdit.

Nestartuje, starter jede na sucho, imobilizer nesviti/neblika - je asi vypnuta OK....

CO to muze byt??? Cidlo klikoveho hridele? Kde to hledat?

Jeste jednou diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komisar: Děkuji ti za příspěvek ohledně motosprintu.:super

M.a.R.i.: Máš vozidlo Peugeot, máš, tak nevidím důvod, proč by si nemohl přijet:mrk

Bohumil: budeš samozřejmě jako všichni vítáni:papa

WiZiPok: Stačí se jen ozvat a můžeme se sejít i ve všední den. A pokud by mohl i Komisar, tak to už by bylo i super. Ale mohou i ostatní.

Zatím nás je celkem 6 členů. Ještě musím objednat počasí, tak uvidím, co mi ČHMÚ nabídnou.:D

Co se týká programu, tak ten by byl asi následovný: a) příjezd b) seznámení členů + vozidel, c) možnost občerstvení + jídlo v Plzence a nebo jiném zařízení, d) po domluvě jít se podívat na motosprit + burzu . Ale o všem se domluvíme na místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj, pokud se sejdeme, tak bude asi na parkovišti (podle počtu) a ty by si dorazil v kolik?? A šel by si se podívat pak na sprint? Ale zatím nevím, kolik je vstupné, ale zjistím to.

Jak jsem již psal, pokud by měl někdo dotaz, tak ať se zeptá a nestydí se. Jinak jsem zjistil, že na letišti jsou kužele, takže

pokud by tam někdo nebyl myslím modeláři, rogalisté a jiný vzdušní ptáci, tak si můžeme dát slalom. ;) Půjdeme se pak na ten motosprit ???;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

paul jane: Máš to vcelku daleko do Týna 120km. Pokud by si přijel, byl by si samozřejmě vítán.

Medvěd: začátek je asi moc brzy. Ale nikdo nic nenamítal. Od 10 hod. proto, že jsem i myslel, že by se pak mohli podívat na motosprint, který není zrovna všude a často. A kdyby si např. dali okolo 11 hod. Pardála a nebo jiný blahodárný jihočeský nápoj, tak to za 4 hodinky z nich vyprchá. Jinak mám v autě trubičky. Počítám, že se budeme scházet po 10 hodině. Pokud by si přijel, tak jak si psal, máš na mě mobil, tak by si brknul.:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...