vlastik.ruzicka Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Ahoj, mám problém a nevím co s tím(nejsem automechanik).Při blikání směrovky nalevo mě bliká celé zadní světlo,a bliká to moc slabě,takže ve dne není skoro vidět,že odpočuji doleva.Bude to něco asi v elektrice,ale než to dám do servisu,chtěl bych vědět,jestli bych to třeba nezvládl sám.Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Souhlas s Komisarem a pokud máš tažné zařízení zkontroluj taky zásuvku, někdy to v ní vlivem oxidace zkratuje mezi kontaktama;) Citovat
vlastik.ruzicka Odesláno 18. květen 2007 Autor Odesláno 18. květen 2007 Díky za pomoc:super,mrknu na to.Mám i tažný,takže jsem zvědavý,jestli to vůbec nějak zvládnu:o Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Původně zaslal: vlastik.ruzicka Díky za pomoc:super,mrknu na to.Mám i tažný,takže jsem zvědavý,jestli to vůbec nějak zvládnu:o Nejdřív koukni na tu kostru, pokud to pomuže tak to v tažnym nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.