Honzzza Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Přejei hezký den, pořídil jsem si orig. držák mobilního telefonu od Nokie, CR-56. Ten držák umožňuje nabíjení, a má i takovej ocásek na připjení antény. Nevíte, jestli se to dá nějak připojit do 307 SW? Myslím tu anténu? A napájení? Nechci to mít v autozapalovači, tak jsem si myslel, že to nějak půjde připojit na baterku, ale nevim jak a čím. To se připojuje někam k rádiu? Rádio mám originál od pažouta. Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velickin Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Podle mě tenhle držák je buď samostatný, takže musíš napájet ze zapalovače, nebo je součástí sady HF a pak to musíš zapojit podle návodu do elektriky a rádia nebo to nechat udělat v servisu.. Promiň. ale trochu u takovýchto dotazů vidím neochotu se napřed pozeptat někde v okolí v servisu nebo rovnou při koupi toho držáku. To jsou tak běžné věci, že ti to kdekdo ukáže lépe přímo na autě. Ale budiž... Myslímže to na fóru trochu "schytáš", ale každý nějak začínal:mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 napajeni muzes napojit klidne nekam na baterku (nebo spis treba na obvod zapalovace, je tam uz pojistka). Jinak je to strasne individualni co mas v aute a cim je vybavenej ten drzak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts