Pe.Tr Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 v pondělí mě čeká výměna rozvodů na mém autí a tak nějak jsem nesvůj páč to budu dělat poprvé. Je něco spešl co budu k tomu potřebovat nebo klasika?Tak snad to nějak dopadne abude to o.k. , čekám i nějaké rady a hlavně morální podporu, připadám si jak před maturitou. [upravil dne 17/5/07 Pe.Tr] [upravil dne 21/5/07 Pe.Tr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 na co delat rozvody, kdyz podle poctu prispevku mas novou karu (407) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: buml na co delat rozvody, kdyz podle poctu prispevku mas novou karu (407) nene 409... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 po kolika se u toho bena rozvody delaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: buml po kolika se u toho bena rozvody delaj? po 120 ,ale už jsem se na něj díval a dost tragedie, a chci to mit za sebou před dovolenou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar rozvody jsem si nechal vždy dělat se zárukou,jistota je jistota a pokud vezmu že m,ne stála práce jen 600 Kč tak co bych se stím dělal./byla k tomu i výměna oleje v převodovce/ cenu dílů nepíšu stejně bych je musel kupovat a starý mi vrátili no ono to bude se zarukou a v servise :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar Pe.Tr není servis jako servis a nevím co máš na mysli:myslim podivej se na mé www Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml po kolika se u toho bena rozvody delaj? po 120 ,ale už jsem se na něj díval a dost tragedie, a chci to mit za sebou před dovolenou. pokud jsi auto koupil a ještě rozvody nedělal tak bych je udělal co nejdříve:papa no pravě proto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar automekánik opsal jsem to snad dobře je to jako autolekárník:myslim si neviděl Pupendo? "Automekánik , golden czech hende- zlátý český ručičky." to byla citace Pavla Lišky.automechanik,autolekarnik snad ani neni nebo si to nedokážu představit co by jako dělal:D:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 autolekarnik podava napriklad desinfekci do klimy atd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: buml autolekarnik podava napriklad desinfekci do klimy atd a dolevá tekutiny (dehydratace)chybějící vlivem přehřátí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar já se jen ptal jinak PUPENDO jsem neviděl,přišel jsem o něco?? Pokud jsi z oboru tak to jo,já si to raději nechal udělat,protože jsem to nedělal,krom 120 ale to je už xx let zpět jde o to že mi z 95% dělame bouračky a rozvody jsem snad dělal naposledy na učnáku a byla to snad felda:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 jo stodvace to byla pohoda, sundat kozy, nastavit novy na rysky 11 clanku jestli si to pamatuju dobre ale od Fabie dal se do toho ne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: buml jo stodvace to byla pohoda, sundat kozy, nastavit novy na rysky 11 clanku jestli si to pamatuju dobre ale od Fabie dal se do toho ne..... 12 članku, radši zustan u volantu:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 tak sorry ale mam pravdu 12 CEPU to je 11clanku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buml Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml jo stodvace to byla pohoda, sundat kozy, nastavit novy na rysky 11 clanku jestli si to pamatuju dobre ale od Fabie dal se do toho ne..... 12 članku, radši zustan u volantu:D:D:D tak nevim kdo je tu na tom spatne a to sem mechanik lokomotiv na rozdil od nekoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml jo stodvace to byla pohoda, sundat kozy, nastavit novy na rysky 11 clanku jestli si to pamatuju dobre ale od Fabie dal se do toho ne..... 12 članku, radši zustan u volantu:D:D:D tak nevim kdo je tu na tom spatne a to sem mechanik lokomotiv na rozdil od nekoho to je jedno ,zatim všechny 120 jezdí ,myslim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml jo stodvace to byla pohoda, sundat kozy, nastavit novy na rysky 11 clanku jestli si to pamatuju dobre ale od Fabie dal se do toho ne..... 12 članku, radši zustan u volantu:D:D:D trefa do černého obrazek rozvodu peugeota bys neměl, prosim:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar díky někomu se mi nechce hledat ale v autodatech 2005 bych je snad našel ale musel bych mrknout do cestovního PC nouboku vpoho , stačí o víkendu. ale díky za ochotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Původně zaslal: komisar tohlre chceš?? jojo super,šlo by to blíž ,tedy zvětšit prosim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts