stošestka Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Nazdar lidi.. Mám problémy s 206 1.1, při volnoběhu mě kolísají otáčky a samovolně se přidává plyn, při jízdě se někdy sám přidá plyn,ale hned ubere a auto začně škubat. Byl jsem ve značkovém servisu, ale diagnostika nic nehlásí. Neví někdo co s tim je?? Předem děkuju za odpověď... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.o.g.i Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 no ten volnobeh blbne aj mne a na stvorke pri malo stlacenom plyne mi to tiez trosku trha,dost by ma to zaujimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 mate elktronicke snimani plynu nebo klasicke lanko na klapku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.o.g.i Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ja mam lanko na klapku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bda Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Původně zaslal: stošestka Nazdar lidi.. Mám problémy s 206 1.1, při volnoběhu mě kolísají otáčky a samovolně se přidává plyn, při jízdě se někdy sám přidá plyn,ale hned ubere a auto začně škubat. Byl jsem ve značkovém servisu, ale diagnostika nic nehlásí. Neví někdo co s tim je?? Předem děkuju za odpověď... Jak moc ti kolisaj otáčky při volnoběhu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanagy Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Pročistit sání vzduchu a snímač průtoku vzduchu (pokud tam teda nějaká váha vzduchu je) - prostě tu část, kterou je vzduch vháněn do motoru. Pak vyměnit vzduchový filtr, projít svíčky (rampa) a cívky. Taky my to jednu dobu pocukávalo (ale jen na volnoběhu - když sem čekal na světech - takový "poškubávání"), ale otáčky byly pořád stabilní plusmínus 900 ot/min. V servisu pročistili sání (místo jak končí plastový díl přívodu vzduchu od filtru), zkontrolovali cívky (jestli to prej nenavlhlo) a už je to klidnější. Je vůbec u 1.1ky, nebo 1.4ky,1.6ky váha vzduchu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmil Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 1.1 a 1.4 mají senzor podtlaku místo váhy vzduchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bda Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Původně zaslal: tanagy Pročistit sání vzduchu a snímač průtoku vzduchu (pokud tam teda nějaká váha vzduchu je) - prostě tu část, kterou je vzduch vháněn do motoru. Pak vyměnit vzduchový filtr, projít svíčky (rampa) a cívky. Taky my to jednu dobu pocukávalo (ale jen na volnoběhu - když sem čekal na světech - takový "poškubávání"), ale otáčky byly pořád stabilní plusmínus 900 ot/min. V servisu pročistili sání (místo jak končí plastový díl přívodu vzduchu od filtru), zkontrolovali cívky (jestli to prej nenavlhlo) a už je to klidnější. Je vůbec u 1.1ky, nebo 1.4ky,1.6ky váha vzduchu? :D prosím myslíš tím: (místo jak končí plastový díl přívodu vzduchu od filtru) to je u levého kola??? ta černá plastová trubka? dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts