Ladis-s Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Nemáte někdo tušení jak se u Partnera (myslím že rok 01) nastavují hodiny? Má to přístrojovku s dvěma tlačítky. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifa Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 mám také 2 tlačítka,tak myslím to vlevo chvíli držíš,skáčou tam hodnoty které chceš nastavit a pravím volíš hodnoty,ale jestli to má tak i Partner nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 Původně zaslal: mifa mám také 2 tlačítka,tak myslím to vlevo chvíli držíš,skáčou tam hodnoty které chceš nastavit a pravím volíš hodnoty,ale jestli to má tak i Partner nevím a to delas kdyz , mas zaply nebo vypnuty klice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa111 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 pod displayom mas taku malu plastovu tyčku, ak pootočíš a podržíš vľavo nastavuješ hodiny, ak v pravo tak nastavujes minuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 od mod. roku. 2001 sa hodiny nastavujú pri zapnutom kľúi a drží sa ľavé alebo pravé tlačítko (neviem ktoré ... ) rozblikajú sa hodiny a stláča sa to isté tlačítko až naskáče požadovaný čas hodín. Potom sa počká a zažnú blikať minúty. Tam je postup rovnaký. Po nastavení sa počká až hodiny prestanú blikať. Takto ja nastavujem na mojom Partnerovi čas. r. v. 11/2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts