Autoškolič Dodo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Tak opět po měsíci bych Vás rád uviděl v co nejhojnějším počtu na minisrazu brněnských "pežoťáků". Moc se omlouvám za pozdní svolávání, ale snad mi bude odpuštěno. Opět bych prosil o objednání si jídla. Z minula nám zbylo 300,- který jaksi po zaplacení přebývalo, tak ti co tam byli minule to budou mít o to levnější. Jako jídlo bych zvolil pečenou kýtu, kterou jsme měli na první "žranici". Vezmu i věci, co mám z e-shopu, takže si tam budete moct něco koupit. Těší se viz. NICK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 OK souhlasím... A jako vždy přijdu později... Tak mi něco nechte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boltn 406 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 s moji malickosti a s lencou urcite pocitej. papu si dame oba. Jenom dojedem s jancou 205 nebot s nohou v sadre nejak nejde ridit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Původně zaslal: boltn 406 s moji malickosti a s lencou urcite pocitej. papu si dame oba. Jenom dojedem s jancou 205 nebot s nohou v sadre nejak nejde ridit. Ále - copak??? Nějaká zásahová akce?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__STK__ Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Zdravím,....noooo,tak že bych se tedy odlepil od monitoru a přišel se podívat??, Kde,že přesně na Priglu se ekšn koná???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vody_106 Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 já bych možná dorazil se na vás podívat, ale protože mám za týden maturitu tak to nevidím moc optimisticky, každopádně po maturitě dojedu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boltn 406 Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 NEON: bohuzel te zklamu v praci to sice bylo ale uz v satne asi 15 min. pred koncem sluzby. jenom jsem spatne doskocil a vono tam neco ruplo a je z toho fraktura zanartni kosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Tak to je mrzute... musim jet rano k zubari a budu zustavat u nasich az do patku Takze se mnou nepocitejte ani na tu fantu jako minule. Jinak Dodo chci se domluvit jestli bych si mohl neco vybrat i mimo sraz - nebo ze bych to nechal az za mesic? Uvidime, v nejhorsim to jeste mesic vydrzi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didis Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 jeste jsem na srazu nikdy nebyl, ale rad bych se zucastnil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Tak se toho neboj a přijeť!My jsme moc hodňoučcí! Se mnou určitě počítejte.Masíčko si dám a doufám,že se nás sejde hodně! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 hmmmm. na zraz do Zastavky by som siel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 tomyka: tak,když jseš to ty tak by jsme kvůli tobě i něco uspořádali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Viem si to predstavit, ako by to dopadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIRRA Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Bohuzel se mnou nepocitejte, bo tento tyden opravdu nestiham... Uzijte si to, snad priste konecne uz dorazim... Mejte se...:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazy Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Zdravím nedávno jsem se zde zaregistroval poněvač jsem si pořídil Pažouta a tak když mě Medvěd kontaktoval se pokusím i dojet na ten Prygl... kde tam bude přesně sraz? Chtěl bych se tam i zjevit.. :-) Jinak zdravím všechny...!!! a chci se zeptat co je to za jídlo a kde se tam bude papat? :-) Bazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan2 Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Rád přijedu jen potřebuji vědět přesně kam ... Prígl je velkej ... Tak ocením jakoukoli info .. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 zde je odkaz na mapy, kde je cca uprostřed ona restaurace a kolem je parkoviště, kde se sjíždíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 ohledne mista konani kouknete do uskutecnenych srazu na predchozi prygly. Probiralo se to tu pomerne dopodrobna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 ...a nebo se zeptejte Trundika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janča205 Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 tomyka: nevím přesně co tím chceš naznačit,ale určitě si myslíš,že by ses dobře bavil,co?Nebo se snad pletu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts