Jump to content
  • Current Donation Goals

28. Priglsraz 17.5. 2007 v 17,30 hod.

28. Priglsraz 17.5. 2007 v 17,30 hod.  

1. 1. 28. Priglsraz 17.5. 2007 v 17,30 hod.

Recommended Posts

Tak opět po měsíci bych Vás rád uviděl v co nejhojnějším počtu na minisrazu brněnských "pežoťáků".

Moc se omlouvám za pozdní svolávání, ale snad mi bude odpuštěno. Opět bych prosil o objednání si jídla. Z minula nám zbylo 300,- který jaksi po zaplacení přebývalo, tak ti co tam byli minule to budou mít o to levnější.:) Jako jídlo bych zvolil pečenou kýtu, kterou jsme měli na první "žranici".

Vezmu i věci, co mám z e-shopu, takže si tam budete moct něco koupit.

Těší se viz. NICK

Původně zaslal: boltn 406

s moji malickosti a s lencou urcite pocitej. papu si dame oba. Jenom dojedem s jancou 205 nebot s nohou v sadre nejak nejde ridit. :)

Ále - copak??? Nějaká zásahová akce??:)

Tak to je mrzute... musim jet rano k zubari a budu zustavat u nasich az do patku :( Takze se mnou nepocitejte ani na tu fantu jako minule. :(

Jinak Dodo chci se domluvit jestli bych si mohl neco vybrat i mimo sraz - nebo ze bych to nechal az za mesic? :myslim Uvidime, v nejhorsim to jeste mesic vydrzi....

Zdravím nedávno jsem se zde zaregistroval poněvač jsem si pořídil Pažouta a tak když mě Medvěd kontaktoval se pokusím i dojet na ten Prygl... kde tam bude přesně sraz? Chtěl bych se tam i zjevit.. :-) :papa

Jinak zdravím všechny...!!! a chci se zeptat co je to za jídlo a kde se tam bude papat? :-) Bazy