prazak Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Milí kolegové, rozjel jsem v sekci MODELY-307 diskusi o problému s kovovými záslepkami po opětovné přestavbě z N1 na 307sw. Pro ty, kteří to této sekce nechodí, vznáším tento dotaz i zde: Koupili jsme swéčko, které bylo udělané jako N1 - prostě byla tam mříž oddělující zavazadlový prostor. To mi přišlo ale dost nepraktické, páč se pak nedala použít 3. řada sedadel. Nechali jsme to tedy vydnat, ale ouha! - po vymontování zůstaly otvory (pod první plastovou záslepkou, která jde sundat normálně), do kterých mají pasovat trny sedaček zaslepené takovou kovovou plackou, která za Boha nejde vyndat. Zkoušel jsem to nahoru, dolu, šroubovákem, klštěmi a nic. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak ty záslepky dostanu pryč? Odkaz na diskusi zde: http://www.peugeot-club.com/topic/20228-sw---zaslepky-sedadel-3-rady-po-represtavbe/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts