Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní náprava 309


gvg

Recommended Posts

Čus pánové! Prosím Vás, může mi někdo vysvětlit, odkud se bere to vrzání ze zadní nápravy? Projížděl jsem příspěvky, než jsem napsal, ale nevypadá to, že ji mám v pr...i, nikde nic nešmajdá, ani se nesjíždí, tlumiče relativně nový. Začlo to vrzat teď, jak byly ty vedra a občas to dělá a občas ne.. Moh by mi někdo poradit, na co se zaměřit?Díky všem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no rekl bych, ze mas kliku, ze ti to jeste nesmajda..... to vrzani vychazi z toho loziska, na kterym je chyceny rameno do napravnice..... pokud to zacne skripat, tak uz je vetsinou pozde, ale jeste to mozna budes moct zachranit alespon promazanim. Ja osobne bych aspon vymenil to lozisko (pry asi za 900,-) ale to by se mi do toho muselo chtit :) Jinak kdyz to promazes a ono to prestane, tak je to jasny, kdyz tro ale bude porad delat bordel, tak hledej zavadu jinde...... Mozna silentbloky??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to u 405ky dělalo taky kola nešmajdala ale když jsem to zvedal heverem tak to v ní praskalo. Náprava ko. Nechal jsem si ji udělat v Příbrami u Kačírka za 6500,- Je to na počkání, objednáš se potom ráno přijedeš a po obědě jedeš domů. 2 roky záruka. Dělá to výměnou.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PEUGEOT - RENOVACE NÁPRAV.

Autoservis Kačírek v Příbrami IV, Obecnická 364 provádí renovace zadních náprav. Není třeba vozit demontovanou nápravu, opravu provedeme přímo zde a Vy za 3hod. odjíždíte! Na práci i nápravu dáváme záruku 2 roky. Modely 405 a Partner za 6.500 Kč, modely 106, 205, 306, 309 za 5.500 Kč. Renovujeme i Citroen Picasso. Otevřeno po - pá od 8-16hod. Tel: 318 637 401.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plánuju to tak někdy v říjnu. Ješte se s tím dá jezdit, ale to vrzání se zhoršuje a zhoršuje, takže rádio = víc a víc.. Ještě dotázek: to tam jako přijedu, koukám na borce, jak to měněj a pak odjíždím, jo? Opravdu je to tak??:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem se objednal täky asi týden jsem čekal a pak jsemtam přijel na 10.00 hod. a v 13.00 jsem jel domů. Jinak to dělaj výměnou daj ti jinou nápravu. proto to je tak rychlý. Ale nevím jestli tě nechaj koukat na práci spíš si zajdi do města někam sednout.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...