OK406 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Trochu s humorem jsem po přečtení tohoto článku napsal tento příspěvek:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Původně zaslal: OK406 Trochu s humorem jsem po přečtení tohoto článku napsal tento příspěvek:D:D:D ty tam vidis LVA?? Ja ne takze by si to urcite nikdo z nas nekdo koupil!! :D:D:D:D [upravil dne 9/5/2007 Béďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Ještě nevím jak rozdýchám ten 897tis./měs. leasing, ale jede to pěkně Je hnus vidět všechny ty závistivce tam v té diskuzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Upřímně lva to nemá ale nechal bych si to líbit na víkendy.... :D :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: John Upřímně lva to nemá ale nechal bych si to líbit na víkendy.... :D :aut Tak já ti to někdy na víkend půjčím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: Béďa ....ty tam vidis LVA?? Ja ne takze by si to urcite nikdo z nas nekdo koupil!! :D:D:D:D No, možná by ses divil, kolik lidí na Peugeot-clubu jezdí něčím jiným než Peugeotem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Neni to nikdo z klubu , pac majitele znam. Uz asi 3 tydny (co jsem to poprvy videl v jeho rukach) premyslim, jak ho premluvit, aby me svezl . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 to musi strasne zrat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Hlavně aby to majitel nerozsekal. Když vidím ty rozmlácený Enza, Carrery GT apod. tak brečím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: .mycTD to musi strasne zrat... Na plný knedlík vydrží nádrž asi 15min. Nádrž je na 100 litrů vysokooktanového benzínku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: MPavel Hlavně aby to majitel nerozsekal. Když vidím ty rozmlácený Enza, Carrery GT apod. tak brečím. predpokladam, ze v tom melounu mesicne snad bude pojistka:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: DD Neni to nikdo z klubu , pac majitele znam. Uz asi 3 tydny (co jsem to poprvy videl v jeho rukach) premyslim, jak ho premluvit, aby me svezl . No jo, vlastně, to jsem nějak zaregistroval, když jsi to zmiňoval. Co, jenom svezl, to ti to nepůjčí? Mmch. ten tvůj bývalý Focus jezdí moc pěkně, nedivím se, že jsi jej tehdy koupil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: .mycTD to musi strasne zrat... Na plný knedlík vydrží nádrž asi 15min. Nádrž je na 100 litrů vysokooktanového benzínku. Pri plne rychlosti vydrzi gumy 20min :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: .mycTD to musi strasne zrat... Na plný knedlík vydrží nádrž asi 15min. Nádrž je na 100 litrů vysokooktanového benzínku. Tak to je zhruba stejny jako to moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: .mycTD to musi strasne zrat... Na plný knedlík vydrží nádrž asi 15min. Nádrž je na 100 litrů vysokooktanového benzínku. Tak to je zhruba stejny jako to moje Ale ty mas lvicka :mrk:mrk :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Tak dobra, priznam se. Koupil jsem to ja. Jste me odradili od upravy meho motoru, tak jsem se nastval a koupil neco sviznejsiho... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: .mycTD to musi strasne zrat... Na plný knedlík vydrží nádrž asi 15min. Nádrž je na 100 litrů vysokooktanového benzínku. Pri plne rychlosti vydrzi gumy 20min :D:D To jsem taky někde slyšel... No prostě nic pro normálního smrtelníka... Ale bral bych to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Mpavel: ja ne, mi by stacilo Porsche :aut:P:aut:P :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts