Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestly by šlo namontovat centrální zamykání z p309 do p205, i kdyz v té 205 puvodne nebylo, a zda by někdo věděl jak zhruba na to?dik;)

Jo a ještě bych chtěl koupit nový kola lae jaksi nevím jaké mají označení...neví někdo jaka je ta rozteč nebo co se to znaci?

Odesláno

jaké centrální zamykání myslíš ? Na DO ?

205 měla mj. mechanické zamykání na jednom svazku s ovládáním elektrických okýnek.

Záleží ale, jestli ti elektroinstalace toto podporuje - mě stačilo vyměnit jenom svazky (+ relé do pojistkové skřínky) ve dveřích a mám elektrická okýnka s přípravou na mechanický centrál.

Pak už jenom přehodit mechanismus zamykání a máš to (možná to má 309 jiné - zkus hledat)

Ale vzhledem k věku 205/309 - myslím, že to nebude valně fungovat.

Dnes tam spousta lidí dává Jablotrony apod.

Odesláno
Původně zaslal: Kamart

Chtěl bych se zeptat, jestly by šlo namontovat centrální zamykání z p309 do p205, i kdyz v té 205 puvodne nebylo, a zda by někdo věděl jak zhruba na to?dik;)

Mno já tam kdysi dal k plné spokojenosti kompletní Jablotron.

Začal jsem Rex-em jako zabezpečovačkou, imobilizérem a alarmem s dálkovým ovládáním, pak přidáním dalšího relé a jablotroňácké sady začal i zamykat a nakonec přidáním posledního relé i mrkat blinkrama.

Je to celé v klasické GL - takže se tahaly i veškeré dráty.

jediný problém je, že skoro nezbylo místo na relé denního svícení - teď se velmi blbě zavírá pojistková almárka :-(

[upravil dne 9.5.07 RichVa]

Odesláno

Já si taky dokupoval Jablotron na 4dveř. Všechno vesměs v pohodě instalace akorát u zadních dveří je to trochu horší přístup a upevnění ale jak na to přijdeš tak je to v pohodě.A u předních dveří jsem měl přímo od výroby dvě díry na uchycení serva a přesně seděli i na rozteče.Jen jsem musel dát větší podložky.

A kabeláž jsem si natáhnul extra.Je ale pravda že u pojistkový skříně je nic moc místa když tam máš už třeba čidlo na denní svícení apod...

Odesláno
Původně zaslal: Hrac.Dr.m

A kabeláž jsem si natáhnul extra.Je ale pravda že u pojistkový skříně je nic moc místa když tam máš už třeba čidlo na denní svícení apod...

Já skončil s pomocnými relé (na blinkry) a řídící jednotkou centrálu od Jablotronu dole za rádiem. Místo pod volantem u pojistkové almárky už bylo zabrané relém imobilizéru (ten samotný je na pravém podběhu v motoru aby řval venku) a silovým relém co vypíná tvrdě 12 voltů pro většinu věcí na palubě (takovej tel silněj červenej drát). No a a nad pojistkovou almárkou je relé denního svícení.

Ještě jsem kdysi uvažoval o elektrickém stahování oken, ale jeho řízení už skoro není kam dát a pak už není aktuální.

Odesláno

Elektrické stahování oken v 205 nemá žádné řízení, jen spínače ve dveřích.

K původnímu dotazu - 205 a 309 mají zcela shodné a záměnné celé dveře, tudíž i vše okolo zámků je stejné.

[upravil dne 5/16/07 oddie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...