Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu,

mam P 205 1.2 benzin rv.91

Auto mi prestalo jet. V servisu mi dali starsi zesilovac jiskry. Po 10 km odesel. Vratil jsem se zpet. Dali dalsi zesilovac jiskry a zjistili, ze se v jedne zasuvce spatne prevadi proud a tim padem to odpalovalo ten zesilovac. Dali me opet starsi a najeli asi 30 km. Pote jsem s autem najel radove cca 150 km bez problemu. Jenom auto cukalo a to mi rekli, ze je vstrikovac (dotaz, ketry jsem pokladal ve CT 21.08.03). Vcera jsem auto po zhasnuti nenastartoval. Jiskra nejde a benzin take ne. Stejne jako predtim nez jsem dal do servisu. V servisu mi poradili dat uplne novy zesilovac a na 110 % to bude ono.

Nesetkal se s tim nekdo ? Bojim se aby mi ten novy za 2000,- neshorel za 500 km, protoze vydrzi neco vic a pak zase odejde a 2000,- budou v ...

Poradte mi prosim..

HROBAK

Guest Tomáš1
Odesláno

Tak to netušim cím by to mohlo být ale na elektřinu pozor je to pěkný svinstvo. Nech si ty obvody proměřit elektrikářem a pak můžeš problém řešit dál ale dát tam nový díl a čekat co to udělá .... nevím ale je to docela risk a vyhozený penize. Může to bejt blbej drát něco podobného. Je to na tobě ale sázel bych na jistotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...