Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak s autem po leasingu


Guest MMMMM

Recommended Posts

Chtěl bych se zeptat, když kupuji po někom auto a ten člověk má po lesingu. Když je to v leasingu, tak není majitelem auta,ve velkým TP není jako majitel? Jakmile skončí leasing tak pak se to na něj přepíše? Ptám se proto, že jsem volal na jeden inzerát a ještě je potřeba doplatit jednu splátku.Ten člověk do doplatí ale jak pak postupovat? Dostane nějaké vyjádření od leasingovky že je vše zaplaceno a OK? Bez toho to asi nemůže prodat, protože není majitelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když jsem měk auto na leasing tak jsem byl jen držitel a majitelem byla leasingová společnost. Po doplacení leasingu jsem si od nich auto za tisíc korun koupil a oni to ze sebe odhlásili, poslali velkej techničák (protože celou dobu ho maji oni) a já si to přihlásil už konečně na sebe. Tim to končí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dela se zapis do TP ze vlastnikem je leasingova spolecnost. po zaplacani vsech splatek a odkupni ceny v leasingove smlouve sepsane, zasle spolecnost plnou moc se kterou jde najemce na dopravni odbor a ten mu na zaklade te plne moci leasing vyskrtnou a auto je oficielne ciste

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jestli chybi posledni splatka, tak rozhodne neprepisovat leasing, protoze to stoji par tisic a je to blbost. normalne doplatit, dostane plnou moc, na evidenci mu udelaji zapis zmeny (ukonceni leasingu) do TP a pak si to koupis....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a pozor na plnou moc od leasingovky.

Mě poslali z GE Leasing takovou šablonu, kde byly vyplněný údaje o mým autě ale podpis byl počítačovej, takže vytisknutej a úřednici na magistrátu se to nezdálo tak sem ji musel asi půl hodiny přemlouvat, ať si třeba zavolá na leasingovku nebo dělá co chce ale todle je prostě papír, kterej mě poslali.

Otrava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...