Jump to content
  • Current Donation Goals

Vyrdzi mi motor dalsich 100000 Km?

Lolodreveny

Recommended Posts

Allias: Ach ta moja 306 vs miznuca chladiaca kvapalina.

tak po dlhej dobe a zhorsujucom sa vykone mojho francuzkeho tatosa som sa rozhodol prist konecne nato, kadial mi to ta voda tecie do oleja.. Teoria o prerazenom tesneni a prasknutej hlave sa nepotvrdila.. vsetko krasne sedelo.. a hlava ties v pohode vyzerala byt.. Tak sa teda rozhodlo,ze sa ten blok a ta hlava natlakuje a uvidime,kadial to fuci.. a hla.. v jednom odvodovom kanaliku na vodu hned vedla nejakeho kanalika na olej to fuuucaloooo... :o no a tak sikovny moj ocinko udrzbar s pristupom na vsakovake tie divne lepiace hmoty, o ktorych som ja ako pocitacovy manik ani tusenia nemal, to teda "zalepil". Ze vraj ta zmeska vydrzi 5 Atmosfer a 250 stupnov co vo vodnom kanaliku asi tazko bude.. No a som zvedavi, kolko to vydrzi, a ci to vobec bolo ono..

a ked este zozeniem daake zanovno/nove turbo.. bo mi toto repasovane o5 odislo ( 2 mesiace po zaruke), tak zistime ci sa budem o5 radovat z mojho pekneho krasavca:roker

Uz sa niekto stretol s takto opravovanymi motormi??

[upravil dne 7.5.07 Lolodreveny]

[upravil dne 8.5.07 Lolodreveny]

záleží, jak se k němu budeš chovat.

Lepit ho něčím, co drží 250 atmosfér a 5 let je sice fine, ale lepší by spíš bylo najít tu příčinu a tu odstranit.

Pokud na to nestačíš, navrhuju ti toto: Najdi si si slušný servis, se kterým navážeš obchodně-přátelský vztah. Oni se ti budou starat o auto a ty nebudeš kupovat třetí turbo...

a hlavně, všechno budeš mít se zárukou.

Myxlím, že pak budou všichni spokojeni - ty, servis i tvoje auto.

A jestli auto najede dalších 100 tkm - tak to záleží třeba také na tvé šikovnosti a tvém přístupu.