Pe.Tr Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 dnes jako obvykle jedu z Neratek do Prahy a za Březíněvsí odbočím na dálnici a než na ni vjedu všimnu si nové značky.Na netu jsem ji nikde nenašel,ani v testech doporučované ministerstvem dopravy. Byla pod značkou že vjíždím na neplacený usek dálnice. foto dodám příště ale jestli někdo víte o co go tak mi to vysvětlete. je to obdelniková žlutá značka s černým olemováním a upřostřed je černé M a celé je to přeškrtlé. co to je ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Myto. Resp ze na tomot useko se neplati myto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: Marlin Myto. Resp ze na tomot useko se neplati myto myslel jsem si to ,ale fakt to nikde neni,tak mě napadlo že v autoškola-online je odkaz na testy z 2005 roku,chtělo by to aktualizovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts