robozv Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ahojte idem kupit P307 a nemam garaz. Prosim skuste napisat aky by ste mi doporucili alarm alebo zabezpečenie na auto budem vdacny mozno znacku typ atd. budem vdacny. Robo:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Tak co jsi vybral za motor, po delším laborování? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 nejlepe dvoucestný,třeba Magiccar je dost rozšířený,myslím i tady na PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robozv Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 "mares" po dlksom laborovani sme sa rozhodli pre 1,4 16V no rozhodovanie bolo tazke nafta/benzin a po vsetkych uvahach za a proti sme dospeli pre benzin a aj motorizaciu no dufam ze budeme spokojny a ked ho budeme mat doma budem zdielat s vami nase skusenosti radosti a aj starosti. Dufam ze radosti bude viac ako starosti. V stredu sa mozno rozhodne ideme ho pozriet ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ahoj.Mám stejnou motorizaci..1,4 16V ..Jezdím převážně sám.Počítej s tím,že to není žádný rychlík.Na předjíždění potřebuješ větší vzdálenost.Spotřebu mám okolo 6 litrů.Ale pokud bych kupoval dnes, tak pokud bych se znovu rozhodoval pro 307 v benzínu tak asi přeci jen 1,6.Ale s těmi zkušenosti co mám dnes spíš bych šel do jiné značky.Po prvém roce provozu ,až moc menších problému s autem.které sem u značek před tím nepotkal.(Rover,Škoda,Opel...Je to jen můj názor.Jinak ti přeji štastnou ruku pří výběru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ja mam originalni alarm od peugeotu, spolu se zamykanim zpatecky. Nicmene jelikoz prevazne parkuji v Praze po ulicich, cim dal vice premyslim ze vyuziju sluzeb firmy Sherlog, obzvlaste po precteni tohoto prispevku od Zipika... ale ty ceny jsou zatim takove...jak bych to rekl...nelidove, ale za ten klid to myslim stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin4066 Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Mám ve 406 MAGICAR 3300 a jsem s ním velmi spokojenej.Z vlastní zkušenosti můžu doporučit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Původně zaslal: martin4066 Mám ve 406 MAGICAR 3300 a jsem s ním velmi spokojenej.Z vlastní zkušenosti můžu doporučit. Nemuzu se nezeptat - to ze jsi s nim velmi spokojen znamena ze ti jiz nekolikrat zachranil auto od zcizeni?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Už se to tu někde psalo, na netu ne toho mraky : http://www.google.cz/search?hl=cs&q=autoalarmy&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs Našel jsem tohle zde v diskuzi : je toho tu ale víc. Do 307ček se skoro nikomu nechce dodatečně montovat alarm. Pere se to prý s řídící jednotkou a dělá to neplechu. Profíci to šlohnou i s alarmem a ani to nepípne. Spíš něco s GSM. A ještě tohle : [upravil dne 7/5/07 Bohumil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otec Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Velmi vhodný pro P-307 je GSM alarm CA 1802 ATHOS od Jablotronu. Je nutné pro něj použít záložní baterii, aby alarm nebyl ovlivňován přenosem paketů na sběrnicích datových sítí vozidla, reagoval by na pokles napětí a posílal jednu SMS za druhou na mobil. telefon. Záložní baterie je mám dojem součástí balení, když ne tak se musí koupit zvlášť a namontovat. Nastavení alarmu lze provádět z internetu nebo z telefonu. Montáž alarmu není jednoduchá, musí provést odborník. http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/jablotron-40/ca-1802-athos-detail-231.htm Další informace jsou na stránkách Jablotronu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin4066 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Původně zaslal: Bohumil Už se to tu někde psalo, na netu ne toho mraky : http://www.google.cz/search?hl=cs&q=autoalarmy&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs Našel jsem tohle zde v diskuzi : je toho tu ale víc. Do 307ček se skoro nikomu nechce dodatečně montovat alarm. Pere se to prý s řídící jednotkou a dělá to neplechu. Profíci to šlohnou i s alarmem a ani to nepípne. Spíš něco s GSM. A ještě tohle : [upravil dne 7/5/07 Bohumil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJSNER-VÁCLAV!!! Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Ahoj, já bych taky doporučil MAGICAR, má příjemné ovládaní a hlavně má v sobě pager s dosahem kolem 1km. Takže ti už jen stačí si koupit kvalitní obuv a běhat 1000pod 30sec;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 magicar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leos Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Také přemýšlím o alarmu, Informoval jsem se na různé a nakonec si asi nechám namontovat originál. Jablotron mi v několika firmách nedoporučily, že je poruchový a nespolehlivý. Různé alarmy na bázi GSM signálu jsou fain, než se na moje auto zaměří nějaký informovaný zloděj a zapne si rušičku GSM signálu běžně dostupnou za pár korun na internetu. Pak je tu problém v napojení na elektroinstalaci auta, ke které je přizpůsobený jen originální alarm a napojení ostatních alarmů je z pohledu elektroinstalace prasečina, pár jsem jich už viděl. Nakonec pokud někdo trvá na GSM přenosu varování, existuje samostatný pager napojitelný i na orig. alarm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Originální alarm schvaluju taky a to z několika důvodů: 1) Údajně je dost kvalitní. 2) Jeho součástí je i superzamykání, což je výborná věc. 3) Nebude to dělat neplechu s elektronikou. 4) Nemusíš sundávat tapecírunk. Při dodatečné montáži už ho asi nikdy nedáš tak, jak byl. Jediná jeho nevýhoda je v tom (kromě jeho "sériovosti", což ale vadí míň, než např. u Škodovek), že nemá pager, kerej bych i já ocenil. A dodatečně montovat se ho tam nikomu moc nechce, leda separé, ale to by byly potřeba další snímače, což mi už přinde zbytečný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robozv Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 Ahojte Dakujem za skvele informacie necakal som tolko dotazov asi skombinujem mechanicke zabezpecenie s elektrickym este raz dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 ja uz tam mam original:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timberland Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Kolik tě ten originál stál? A to ti dělali přímo v Peugeotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Já doporučuju originál a to hned ze dvou důvodů: 1) BSI 2) Máš v něm i superzamykání, což je super věc. Ovšem to při dodačné montáži už je myslím passé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusans Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 DOPORUCUJI si ho objednat rovnou z fabriky nebo řádně skontroluj instalaci.Já jsem si ho nechal dodělat u Peugeota za 11000,- a po 1 roce odešlo BSI a nove začalo zlobit po dalším roce.CElkem me ten alarm vyšel na 11000,- + 12000,- BSI + 6000,- za servisní hledání závad a přehrávání SW.Problém byl nakonec v tom že vůbec neutěsnili prostup do kabiny (neprostrcili kabelovou pruchodku,jen omazali onen prostup silikonem kolem vodičů.Já sám jsem ji prostrkával cca 2 hod a na to oni asi nemeli cas) a když pršelo tak tam tudy tekla voda a skapávala do BSI. Nakonec jsem na to prišel sám,ucpal jsem odtok pod oknem do blatníku a nalil belik vody skrz mřížku pod sklem. Potom jsem koukal na dráty nad BSI a viděl ten vodotrysk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts