Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alternator


Marton

Recommended Posts

Mate niekto skusenosti s alternatorom ? Oplati sa v nom vrtat, menit diody a pod.... alebo radsej zaobstarat novy ? Asi mam rupnutu diodu(y), tusim mi dava striedavy prud :( Pre info je to 405 Diesel a je tam altik Valeo Rozoberal to niekto ? Vdaka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi před 4 měsícema odešel.. Byl už třikrát spravovanej a furt to nějak blblo. Takže telefon do Peugeotu a že prej za novej chtěj kolem 14.000 Kč..:o Tak se mi protočily panenky a lehce jsem zaplakal. Naštěstí si mě všimnul kolega a poradil naprosto skvělej tip: Takže mám fungláč za 2.381 Kč :D Je to Magneton Kroměříž a je to přímo z továrny, odkud to tahle firma tahá. Tak jsem si jim postěžoval na cenu origoše a oni se mi vysmáli: prej: VW si je nechá v Kroměříži udělat, pak se na to prdne samolepka VW a hle, už je to o 10.000 Kč dražší.. Potvory. Takže, tady máš kontakt: Autodíly s.r.o., Sarajevská 27, 120 00, PRAHA 2, tel.:222 560 712, 602 541 152 nebo autoelektro@volny.cz. Taky mrkni na http://www.magneton.cz/cz/katalog/, kde si najdeš přesně to, co potřebuješ a pak už tam jen cinkneš nebo přijedeš (nevím, jestli posílaj), řekneš kód a je to. Možná mají i nějakou pobočku na Slovači..;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeee Dakujem vam pani ...

gvg: skvela stranka... tu sa da najst snad vsetko .... dik za kontakty, v PH som naozaj dost casto... takze nie je problem

Dydzej: presne tak, musim sa akurat do toho pustit, odmerat, rozobrat to a uvidime co je down :( a potom podla toho vymenit ... verim ze to nebude cely altik, ale iba nejaka ta dioda alebo nieco podobne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem sháněl altik, známej mi přehodil kontakty na baterku a odvařil ho. Odpálil celej diodovej můstek a tak ho tam odborně připájel zpátky, bohužel ne ve správném pořadí. Ve finále jsem objel pár vrakáčů a sehnal docela zachovalej za 800,- jinak všude za něj chtěj kolem 1500 - 2000 ale ten z MAGNETONU - super vědět to dřív, šel bych do něj.....:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...