Jump to content

Otackomer 205

P205XR
 Share

Recommended Posts

Zdravim, mam taky 205XR, 1.4 z 87. Otackomer jsem shanel a jde to ztuha :) Lepe receno vubec, vsichni me presvedcovali na celou palubku z GTi. Nakonec jsem si poridil digital :(. No ale jsem docela spokojenej - dobre se serizuje motor. Pripojuje se na civce na 1 impulsy a jinak + a - na klicek, ostatne jako vsechny otackomery. Jo vysel me na neco okolo 500,-. Tak zatim a hodne zdaru, kdybys nahodou sehnal misto tech hodin analogovej, tak se mi ozvi, docela bych ho taky ocenil.

Makovice [makovice@nipax.cz]

Hele Makovice rave jsem koukal do clenu a zjistil jsem ze jsi ze Studeny. Ja jsem z J. Hradce ale prez tejden jsem v C. Budejovicich ale taky mam chatu v Radlicich. Vis kde to je? To je kousek od Studeny a vetsinou tam chlastame. Tak cau P205XR.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Já to dělal když jsem měl 205 GTI 1.9D z 306. Koupil jsem Diesel otáčkoměr z 309 (tam byl často) cca 500 kč. vypreparoval jsem tem originál a dal jsem tam mechaniku a ele. z doho dieselu. Připojíš to na snímačk otáček , který je na setrvačníkem. Kor.

• 1 year later...

Kdo máte 205-ku nový model (či aspoň palubku z nového modelu), a nemáte otáčkoměr, mám tu jednu kapličku z 205 GTI, viz foto.

Pro benzín lze použít budíky GTI, pro diesel budíky z 309D s otáčkoměrem (mám k dispozici taky).

Kaplička, budíky ani volant už nejsou, tak už tu není ani fotka...

[Editován dne 2/23/04 oddie]