P205XR Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 Cau mam 205 XR bez otackomeru a jsou tam hodiny. Da se tam namontovat otackomer? - kdyz se vyhodej ty hodiny a koupim ho na vrakaci. Vite nekdo co a jak???? Predem diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 mas na tom motoru rozdelovac, nebo to vsechno ridi pocitac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted June 27, 2002 Author Share Posted June 27, 2002 Jo normalne tam je rozdelovac. Tohle je kara z roku 87 ta si muze o pocitaci nechat jenom zdat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted June 30, 2002 Share Posted June 30, 2002 Zdravim, mam taky 205XR, 1.4 z 87. Otackomer jsem shanel a jde to ztuha Lepe receno vubec, vsichni me presvedcovali na celou palubku z GTi. Nakonec jsem si poridil digital . No ale jsem docela spokojenej - dobre se serizuje motor. Pripojuje se na civce na 1 impulsy a jinak + a - na klicek, ostatne jako vsechny otackomery. Jo vysel me na neco okolo 500,-. Tak zatim a hodne zdaru, kdybys nahodou sehnal misto tech hodin analogovej, tak se mi ozvi, docela bych ho taky ocenil. Makovice [makovice@nipax.cz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted July 1, 2002 Author Share Posted July 1, 2002 Jasne a dik ja zajedu k nam na vrakac a snad tam nakej budou mit. Maj tam asi milion Peugeotu takze se tam da sehnat skoro vsechno. Kdyz ho sezenu tak se ti ozvu. Cau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted July 1, 2002 Author Share Posted July 1, 2002 Hele Makovice rave jsem koukal do clenu a zjistil jsem ze jsi ze Studeny. Ja jsem z J. Hradce ale prez tejden jsem v C. Budejovicich ale taky mam chatu v Radlicich. Vis kde to je? To je kousek od Studeny a vetsinou tam chlastame. Tak cau P205XR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 Zdravim,nevim kde jsi cetl, ze jsem ze Studeny, ale bohuzel jsem z Prahy Ale urcite se sejdem nekdy na srazu . Tak zatim a hodne stesti. Makovice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varuz Posted August 8, 2002 Share Posted August 8, 2002 když tady čtu o těch otáčkoměrech, tak bych serád zeptal, jak je řešenej otáčkoměr na dieselech mám 205tku 1.9D a rád bych ho tam taky nacpal, ale nevím jak. Poradíte?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kortez Posted August 26, 2002 Share Posted August 26, 2002 Já to dělal když jsem měl 205 GTI 1.9D z 306. Koupil jsem Diesel otáčkoměr z 309 (tam byl často) cca 500 kč. vypreparoval jsem tem originál a dal jsem tam mechaniku a ele. z doho dieselu. Připojíš to na snímačk otáček , který je na setrvačníkem. Kor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Kdo máte 205-ku nový model (či aspoň palubku z nového modelu), a nemáte otáčkoměr, mám tu jednu kapličku z 205 GTI, viz foto. Pro benzín lze použít budíky GTI, pro diesel budíky z 309D s otáčkoměrem (mám k dispozici taky). Kaplička, budíky ani volant už nejsou, tak už tu není ani fotka... [Editován dne 2/23/04 oddie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts