Pe.Tr Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 počkejte až sem zitra dam fotku svého znaku, to teprv uvidíte jak vypadá zoxidovaný znak lva,až mi to trhá srdce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 tak jak jsem slíbil,zde je to foto ,ale je to hnus velebnosti Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Tak to je opravdu velmi smutný pohled. :( Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: OK406 Tak to je opravdu velmi smutný pohled. :( ale naleštěné to mám pěkně,že? znáček bude ,ale až s hromadným odběrem ND, rozvody, stab. tyčka atd.,atd. ... Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 To máš pěkně naleštěné, jak má být! To je pravdy. To je zrcadlo ale co to bílé vzadu???:o:bojim:bojim I nu že by embéčko??:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: OK406 To máš pěkně naleštěné, jak má být! To je pravdy. To je zrcadlo ale co to bílé vzadu???:o:bojim:bojim I nu že by embéčko??:D:D to je fačko.škoda že mám naleštěnou jen střechu a 5.dveře.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Musel jsem leštění přerušit snad to do Džbánu dodělám. Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Komisar: pěkné ale chce to umýt a vyleštit!! ;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: OK406 Komisar: pěkné ale chce to umýt a vyleštit!! ;) je to foceno po koupeli a přeleštění loni na chatě no mě v praci zbyl znak z přední mřížky z 406 a dost přemýšlím otom ho tam dát,nebyla by to moc uchylárna? Citovat
buml Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 taky me to stve, ale neni to jen pezoti problem. Na fabce mi ten velkej predni znak delal naprosto to stejny a uz sem si na to bohuzel nak zvyk. Citovat
Leo Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Původně zaslal: Leo V zimě mi z Breaku ukradli zadní znak (byl krásný bez známky korozi a loupání). Už jsem to tu někde psal, že jsem si sehnal na vrakovišti jiný (původně měl stát 50,-, ale když viděl jak je špatný, tak mi ho dali zadarmo – vypadal tak jako na fotce od Purkmistra). Doma jsem sundal plíšek z toho plastu na kterém je, oloupal tu fólii (tam kde byla odchlípnutá to bylo hned, ale byly místa na krajích, kde dobře držela a trochu jsem při sundávání odřel i tu černou barvu), naleštil lva (tam kde byl zoxidovaný to moc nešlo, ale aspoň aby to bylo hladké), černou část obtáhnul centrofixou a celé to párkrát přestříknul bezbarvým lakem. Nakonec jsem to celé nalepil chemoprenem zpátky na plast. Není to takové, jako byl původní znak, ale na letmý pohled to nevypadá špatně a na další ukradnutí to stačí. Tak tady je slíbený detail znaku (mobilem to bylo furt rozmazané a tak jsem musel použít klasický fotoaparát ). Jenom bych ještě doplnil pracovní postup: - Obrys lva lze obtáhnout bez problémů, protože je z plechu mírně vystouplý. - Při lakování první vrstvy to přestříkněte velmi lehce, aby se Vám neroztekly kraje jako mě . Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Tak jsem se konečně dokopal to nafotit ... Jak jsem psal -Není to žádný zázrak ,ale silikon to chrání a vypadá to pořád líp než před tím ... Citovat
Quiddo1 Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 Tak jsem se odhodlal a ten znak sundal .V myčce mi kartáče slouply kus laku a taky už nevypadal zrovna nejlíp. Zítra dám fotku jak to dopadlo Citovat
Quiddo1 Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Tak jsem ho konečně dodělal,tak nějaké fotky před a po Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Pěkný, jako novej. škoda že to takhle jednoduše nejde u sedana Citovat
Quiddo1 Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Pěkný, jako novej. škoda že to takhle jednoduše nejde u sedana[/quote Nevím ale asi ano,chce to jen trpělivost,nejdřív sundat barvu pak vyleštit ,přelakovat černou,jemně vybrousit znak(brusný papír 2000),vyleštit sidolem a přelakovat lakem na chomované díly.Je to práce tak na pět dní po 1 hod aby vrstvy dobře vytvrdly. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Původně zaslal: Quiddo1 Původně zaslal: Radek Hurvajz Pěkný, jako novej. škoda že to takhle jednoduše nejde u sedana Nevím ale asi ano,chce to jen trpělivost,nejdřív sundat barvu pak vyleštit ,přelakovat černou,jemně vybrousit znak(brusný papír 2000),vyleštit sidolem a přelakovat lakem na chomované díly.Je to práce tak na pět dní po 1 hod aby vrstvy dobře vytvrdly. No on je dvoudílnej, je tam otevírání kufru, to je problem, jde to huř rozebrat a v tom malym je zámek pro klíč. Jedině mě napadá to opatrně odlepit, to by šlom, je to na nějaký oboustranný pásce, ale nevím jestli ten lev snese nějaký leštění či broušení, je to jen taková folie mi přijde. Ten znak co máš je uplně jinak řešenej, řekl bych že je to odlitek. [upravil dne 26/5/07 Radek Hurvajz] Citovat
Quiddo1 Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Já než jem začal tak jsem z toho znaku musel sloupnout takovou slídu(a šla s tím i částečně barva) Je to něco podobnýho jako laminovací folie na papír asi to dělají za tepla,ale u sedanu to může být jinak to nevím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.