Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405 diesel


zdendam405

Recommended Posts

ahoj,zdravim všechny peugeoťáky,mam peugeota 405 v dieslu 1,9 a sem zoufalej.Když sem ho koupil jezdil opravdu za 5 litrů a v pohodě.před 10 dny my chcípnul,myslel sem si že je to filtr,tak sem koupil novej,furt to nejelo,tak sem vyměnil kompletně celý vedení od nádrže až po čerpadlo a nic,jen to chytne a apk zas chcípne.rozdělal sem nádrž a vše ok.vzduchový filtr je také ok.ALE KDYŽ DÁM HADICI Z ČERPADLA PŘÍMO DO KANYSTRU S NAFTOU TAK HNED NASTARTUJE A DRŽÍ!Opravdu si nevim rady,budu vděčný za jakoukoliv radu.Čerpadlo je prý po GO.Moc děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to , že ti to nasává vzduch a u 405 jsou dvě místa buď ohřev nafty nebo membrána v ruční pumpě nafty. pokud je to membrána tak vyřaď celej naftovej filtr a kup filtr do II. vw golfa ,kterej má pouze dva vývody na hadice a nahraď tim stávající , pokud je to starší model tak vyřaď vyhřejvání nafty co je vzadu na motoru, tim že propoj obě hadice co jdou do bloku motoru, je to na pravý straně před spolujezdcem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vzduch to nasávalo,od filtru do motoru byla průhledná hadička a tak sem viděl že to někde saje vzduch,proto sem dal nový filtr a rovnou i nové hadičky od nádrže až po čerpadlo,vyhřívání nafty tam nemám a když to napojim od nádrže do čerpadla přímo bez filtru tak to taky nenatáhne,ale moc děkuji za rady:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to někde psal: Lucas má rozdělovací hlavu jako nízký tmavý válec, Bosch jí má jako nízký tmavý hranol se zaoblenými hranami. Rozdělovací hlava je ta věc, z které vedou trubky ke vstřikům. Jo a ten dvouvývodový filtr na VW jsem začal používat už dávno. Ty francouzské pumpičky jsou jenom zdroj problémů. Japonci to používají taky. Ale Němci je tam nemají a jezdí v poho. Pokud nevyjíždím nádrž do mrtě a při výměně filtru jej poctivě zaleju naftou, tak vlastně žádnou pumpičku nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...