Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Motor 2,0 16v 120kw!!!

Ohryy

Recommended Posts

Mel bych takovovou prosbicku.. Potreboval bych motor do 306- 2,0 16v 120kw-r.v98 a vis.. Pokud mozno,co nejmin najeto a v dobrem stavu! Nemel by nahodou nekdo schovanej jeden v garazi k prodeji? Dekuji

Neznate nahodou nekdo toho Sovu? Nejakej blizsi kontakt na nej,treba tel? Ja jen,ze ma naprodej bouranou s16,mam o to fakt velky zajem! Psal jsem mu tu na foru,na email,na icq,ale marne!

Vubec neni problem,klidne se domluvime,ale nedari se mi snim spojit.. klekl mi motor,volny cep na pistu! takze mi jde prevazne jen o motor! ale klidne to od nej koupim cely

Tak to jeste presne nevim,hlava je dobra,ale premyslym nad opravou spodku,trosku tomu skusit poladit vykon? Mas stim skusenost? A navic jeste nemam ten druhy motor? citron vts 2,0 16v je stejny motor,ze?

Původně zaslal: Ohryy

Vubec neni problem,klidne se domluvime,ale nedari se mi snim spojit.. klekl mi motor,volny cep na pistu! takze mi jde prevazne jen o motor! ale klidne to od nej koupim cely

taky potřebuju pár drobností :D

Uz jsem to stim koupil,jen to nebylo vubec poznat,myslel jsem,ze cvakaj hydrostely.. 2 mesice jsem stim jezdil a pak se zacal lehce ozyvat pleskani od jednoho valce, tak jsem sundal vacky,vymenil hydrostely a ouha,cvakani se stratilo,ale to pleskani ne! po konzultaci jsme dosli na volny cep na pistu! ten typek,co to vlastnil predemnou to musel nekde uhrat,jinak si to nedokazu vysvtlit,mozna unava materialu.. v kazdem pripade se v tom nekdo predemnou uz vrtal! jo a ty veci vam klidne prodam,ale porad se mi s tim typkem nepodarilo spojit!