Georginek Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Panove, poradte je to jen teoreticky dotaz ale zajimalo by me jestli se da vymackat z motoru 1.9td z 95 neco vic koniku??? Myslel jsem postelovat turbo ale bude to znat????? Samozrejme nejsem magor, takze nechci znicit motor a ani nechci aby to zralo 10l-na sto......da se neco udelat,co nebude tak nakladny a nicemu to neuskodi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 To už se tady párkrát řešilo. Použij hledání. Vysledek diskusí byl tuším podobný: nemá to význam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Zeptej se Vectora, nebo se mrkni na jeho stranku tady. Myslim, z Vector z toho zdima az 160 koni, ale normalne jezdi na 120 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Georginek: nechces si koupit aspon 1.8 v benzinu s klimou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 2f3Rd@: vector nema TD, ale HDi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: Vvitty 2f3Rd@: vector nema TD, ale HDi.... ajo, to jsem si neuvedomil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: Pata Georginek: nechces si koupit aspon 1.8 v benzinu s klimou? Co budu jako delat s 1.8?? Jeden pekac mi staci krom toho ho mam vysperkovanej, akorat je v nem trosku v lete vedro...... a nevim jestli bych jeste nekdy chtel benzin........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 nacpi tam 2.0HDI 80kw + chip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: Georginek Panove, poradte je to jen teoreticky dotaz ale zajimalo by me jestli se da vymackat z motoru 1.9td z 95 neco vic koniku??? Myslel jsem postelovat turbo ale bude to znat????? Samozrejme nejsem magor, takze nechci znicit motor a ani nechci aby to zralo 10l-na sto......da se neco udelat,co nebude tak nakladny a nicemu to neuskodi? Dávaj se podložky pod ovládání turba a přidá se na naftě, ale je to kravina, už takhle tomu praskaj hlavy až to neni hezký. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Georginek Panove, poradte je to jen teoreticky dotaz ale zajimalo by me jestli se da vymackat z motoru 1.9td z 95 neco vic koniku??? Myslel jsem postelovat turbo ale bude to znat????? Samozrejme nejsem magor, takze nechci znicit motor a ani nechci aby to zralo 10l-na sto......da se neco udelat,co nebude tak nakladny a nicemu to neuskodi? Dávaj se podložky pod ovládání turba a přidá se na naftě, ale je to kravina, už takhle tomu praskaj hlavy až to neni hezký. TAK TO MAS PRAVDU UZ MAM NA SVEDOMI DVA KUSY!!!!!!!:D:D:D:D TEDA NE JA ALE TY KRETENI NA EMISICH A DRUHOU DOLITI STUDENY VODY DO ZAHRATYHO MOTORU:potlesk [upravil dne 5/5/07 Georginek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trsek Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Někde sem četl , že tam někudy dávkují terpentýn-do nafty. Ale neznám poměr ani umístění. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest musimtomit Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Mám zkušenost že 15-20 Ps jde přidat clkem bez problemů a bez zvýšení spotřčeby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinss Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Já mám za to že by se měla spotřeba snížit,ne? Přeci když má auto větší sílu tak by to mělo teoreticky míň žrát.Ale každá úprava motoru jde na úkor výdrže....motor jde rychleji do háje,ale zase jsou ty motory v sérii docela poddimenzovaný..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Původně zaslal: musimtomit Mám zkušenost že 15-20 Ps jde přidat clkem bez problemů a bez zvýšení spotřčeby A těch 15-20 bylo měřený čím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Původně zaslal: Heinss Já mám za to že by se měla spotřeba snížit,ne? Přeci když má auto větší sílu tak by to mělo teoreticky míň žrát.Ale každá úprava motoru jde na úkor výdrže....motor jde rychleji do háje,ale zase jsou ty motory v sérii docela poddimenzovaný..... Láry fáry ! Aby to míň žralo, musíš zvýšit účinnost. Kupříkladu přepracováním spalovacího prostoru, odstraněním nežádoucích třecích ploch apod. ( ani nechtěj vědět, kolik to stojí peněz) nebo můžeš najít obezličku v lepším palivu (vyšší výhřevnost při stejné účinnosti) nebo zvýšením dávky paliva (více paliva=vyšší výkon při stejné účinnosti) trochu studovat, a nejen techniku... ... protože, motory jsou sice dneska přiškrcený - především kvůli emisím, ale asi proto (a taky kvůli ceně) jim chybí už i ona pověstná robustnost. Takže, kuchejte katy, přidávejte saze - dojedete na alergie a záněty horních cest dýchacích. Ale což, ta plechovka je dneska už stejně jen spotřebák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts