mirec.dk.406 Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 mám veľký problém bol som 2 hod. doma potom som šiel znova do auta a už som neodišiel, strčil som kľúč do spínačky otočil do polohy M, všimol som si že mi ale nezasvietila kontrolka diagnostiky, naťukal som kód, vždy to potom zapípalo červená kontrolka zhasla a motor naskočil, teraz ostala svietiť aj červená aj zelená kontrolka, štartér točil ale auto nenaskočilo vôbec. skúšal som odpojiť aj baterku na 1/2 hod. a nič, kód som nemenil nič som s tým nerobil len to proste nejde, imoboliser ako keby bol stále zapnutý, hľadal som aj na fore ale tam nič nie je, mám klávesnicu otváraciu vľavo ako všetky staršie 406. veľmi vás prosím poraďte, nedávno som vyriešil krokový motorček s pomocou fóra a teraz toto. p.s dal som príspevok aj do servisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeti Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 kable na klavesnici su ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 ano skusam vsetko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 tak a servisman kamoš to opravil hral sa s tým dva dni dával som mu všetky inštrukcie čo som zbieral s fóra a našiel chybu, v riadiacej jednotke bol ulomený kontakt, normálne odpadol, fuj to mi odľahlo, imobiliser ide už normálne, ďakujem za postrehy a nápady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 ak ti mozem poradit odpoj si tu klavesnicu je to strasna chujovyna co sa tyka spolahlivosti aj ked na druhu stranu celkom dobra vec ako ochrana auta ale ak nechces aby sa ti opakovala situacia odpoj ju ked nastartujes odpojis ten konektor od klavesnice a mas pokoj!!!! :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Klávesnice už mě nechala ve štychu dvakrát. Nejvetší pr.del byla, když jsem wapkou u pumpy myl motor a z toho boxu už jsem to tlačil růčo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: Ajdamek Klávesnice už mě nechala ve štychu dvakrát. Nejvetší pr.del byla, když jsem wapkou u pumpy myl motor a z toho boxu už jsem to tlačil růčo chlapce ty si iny pacient od kedy sa auto v motorovej casti umyva vapkou :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super:papa:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Původně zaslal: kuboSE Původně zaslal: Ajdamek Klávesnice už mě nechala ve štychu dvakrát. Nejvetší pr.del byla, když jsem wapkou u pumpy myl motor a z toho boxu už jsem to tlačil růčo chlapce ty si iny pacient od kedy sa auto v motorovej casti umyva vapkou :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super:papa:aut Tak to bych chtěl vidět tvůj motor. Já ho myji ručně = štěteček, hadr a nějaká odmašťovací vodička a motor se leskne jako psí k***y:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 klávesnicu som už odpojil po tejto skúsenosti, ale mám ju v zálohe pripravenú kedykoľvek zapnúť, servisman povedal že keď budem chcieť tak mi to zapne, zatiaľ nechcem, manželke to tiež vyhovuje nemusí to furt naťukávať keď behá po meste a mne tiež Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Tak to bych chtěl vidět tvůj motor. Já ho myji ručně = štěteček, hadr a nějaká odmašťovací vodička a motor se leskne jako psí k***y:D:D:D:D súhlasím s tebou, pri motore to vyžaduje väčšiu pozornosť na tryskajúcu vodu. Pri benzínoch sa môže stať, že sa dostane voda aj do rozdelovača a treba ho vysušiť. Preto je dobré použiť štetec a potom opláchnuť horúcou vodou. čus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts