HakTac Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Z ničeho nic mi nejdou stahovat přední boční okna u dveří. Ani na jedné straně. Zadní jdou v pohodě jak od ridiče, tak ze zadních pozic je stáhnu. Přední jsou mrtvé. Pojistka je ok a tlačítka svítí. Nemáte někdo el. schema? Děkuji moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
justinbecher Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 skúšal si rozobrať tapacír ci nie je chyba vo vnútri alebo v kabloch na dverách? ja som už opravoval prave zadne dvere a vodicove-spadli mi okná, co sa týka tohoto tak technicke prevedenie naozaj bieda!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j.visky Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Mě se to stalo taky! Sice to nešlo jen u spolujezdce ale musel sem nechat vyměnit \"nějakej\" kus plastu ve dveřích, kterej pomáhá stahovat okno.nevim jestli máš uplně stejnej problem, ale zrovna tenhle díl nedělaj orig. na peugeot, ale přes známého jde dát do kupy snad cokoliv;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shwaara Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Praskani stahovacek je problem snad vsech 607 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Taky mi kdysi praskly postupně obě stahovačky, ale to nebude tento případ. Po zavření okna to jakoby nevyplo, motorek šel dál, něco hrozně prásklo a sklo šlo navolno. Rukou jsem ho dotlačil nahoru a jel domů. Jindy se mi stalo, že ve velkých horkách odešla elektronika ovladačů oken, taková ta \"lodička\". Výměna za novou, asi 7000 Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts