Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen pro pořádek chci připomenout a oznámit,že již 29. minisraz na Džbáně se bude konat 10.5 (vyjímečně druhý čtvrtek v měsíci )..

Těším se na všechny stálý členy a rád uvidím i nové členy... :super

Odesláno

Pokud mi do toho nic nevleze dorazím. Máš nějaký plán, co by se dalo dělat před návštěvou restaurace? Přeci jen je už vidět do půl deváté a je poměrně teplo. Co nějaká předváděčka, jak pokračuje vyjednávání? :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Pokud mi do toho nic nevleze dorazím. Máš nějaký plán, co by se dalo dělat před návštěvou restaurace? Přeci jen je už vidět do půl deváté a je poměrně teplo. Co nějaká předváděčka, jak pokračuje vyjednávání? :mrk

slalom bude.. a předváděčka tu zkusím na ten jubielní 30minisraz jestli to vyjde alespon jednou zase... :myslim :myslim

Odesláno
Původně zaslal: aka

vetsinou to znamena projet spravne mezi kuzelama a zajet do garaze...ale treba bude naka inovace:D:D

Slalom na couvačku s vlekem :)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D já myslím, že budeme s Vendulkou dělat veselé pohyblivé kužely.... to by byla inovace..... :aut:aut:aut:aut:aut

Tak takovou inovaci... nemusím.. ty stávající kužely jsou myslím lepší..... :D :D :D :D :D :D :D a konec :xvul

Odesláno

:D Vendulko, to nevíš, že měřítkem kvality je to, jak určité věci stojí???

Nepočítá se, jak se umí hýbat, ale jak hodně dobře umí stát....zvlášť v tomto mužském světě.... si vezmi, kolik holek tu za tu dobu s nima vydrželo.... pár odolných stálic a sem tam nějaká probleskne, ale jen ty silné zůstávají (tj. MY)

tak jak tě může Johnova odpověď překvapit....zvlášť když jemu budeme utíkat nejvíc a dojede tím pádem v nejhorším čase? :aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut

[upravil dne 3/5/07 Netopýrka]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

tak jak tě může Johnova odpověď překvapit....zvlášť když jemu budeme utíkat nejvíc a dojede tím pádem v nejhorším čase? :aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut

[upravil dne 3/5/07 Netopýrka]

A kde je psáno,že John jako organizátor je povinen jet slalom.... :aut a kor když za kužely tam budete vy dvě straštiprdla.... :D :D :aut

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...