lobosb Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Ahoj lidi.neviem preco ale samo sa mi zapina vyhrev zadneho okna pri urcitych otackach.Nato auto strati vykon a z vyfuku ide niejaky iny smradik ako normalne:(. poradte niekto uz som stoho na nervy.Dakujem.mam 307 2.0hdi, 110 000km. [upravil dne 3.5.2007 lobosb] [upravil dne 4.5.2007 lobosb] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobosb Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 tak ćo nikto sa stym nestretol. tak to mam smolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
durino81 Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Původně zaslal: lobosb ahoj lidi.neviem preco ale samo sa mi zapina vyhrev zadneho okna pri urcitych otackach.nato auto strati vykon a z vyfuku ide niejaky iny smradik ako normalne:(. poradte niekto uz som stoho na nervy.dakujem.mam 307 2.0hdi, 110 000km. Asi by som skusil servis. Tipujem - bud bude niekde nejaky skrat, alebo odidena riadiaca jednotka motora. Neviem presne, co vsetko ma na starosti jednotka BSI. Ked auto strati vykon a ide z vyfuku iny smrad, tak to asi blbne vstrekovanie paliva, co moze byt sposobene nejakym skratom... Kazdopadne by som to dal do servisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobosb Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 No dik mozno to bude fakt v tej elektrike, bol som stym v servise oni my povedaly ze je to na 90% v elektrike.diagnostyka hlasila prehrievanie motora.Oni tam opravovali niejake kable pri chladici,ze vraj to bude tam lebo nejake kabliky sa im tam nepacili.No a ja som o den odisiel do anglicka auto fungovalo:D ale asi po prejdeni 300km bolo to spät kontrolka motora a strata vykonu. Tak mi nic neostavalo len ist takto,teraz som v anglicku a nevim si rady.Servisi su tu strasne drahe tak to neskusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobosb Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Prosim vas kto mi môze povedat kolko stoji nova radiaca jednotka (ECU) NA 307. 2,0HDI 110PS, rv.2001:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobosb Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 No to je dost,nema niekto nahodou od ruky lacnejsiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts