Jump to content
  • Aktuální cíle darů

rele?307 pomoc

lobosb

Recommended Posts

Ahoj lidi.neviem preco ale samo sa mi zapina vyhrev zadneho okna pri urcitych otackach.Nato auto strati vykon a z vyfuku ide niejaky iny smradik ako normalne:(. poradte niekto uz som stoho na nervy.Dakujem.mam 307 2.0hdi, 110 000km.

[upravil dne 3.5.2007 lobosb]

[upravil dne 4.5.2007 lobosb]

Původně zaslal: lobosb

ahoj lidi.neviem preco ale samo sa mi zapina vyhrev zadneho okna pri urcitych otackach.nato auto strati vykon a z vyfuku ide niejaky iny smradik ako normalne:(. poradte niekto uz som stoho na nervy.dakujem.mam 307 2.0hdi, 110 000km.

Asi by som skusil servis. Tipujem - bud bude niekde nejaky skrat, alebo odidena riadiaca jednotka motora. Neviem presne, co vsetko ma na starosti jednotka BSI. Ked auto strati vykon a ide z vyfuku iny smrad, tak to asi blbne vstrekovanie paliva, co moze byt sposobene nejakym skratom...:myslim

Kazdopadne by som to dal do servisu.

No dik mozno to bude fakt v tej elektrike, bol som stym v servise oni my povedaly ze je to na 90% v elektrike.diagnostyka hlasila prehrievanie motora.Oni tam opravovali niejake kable pri chladici,ze vraj to bude tam lebo nejake kabliky sa im tam nepacili.No a ja som o den odisiel do anglicka auto fungovalo:D ale asi po prejdeni 300km bolo to spät kontrolka motora a strata vykonu.:bojim:grr Tak mi nic neostavalo len ist takto,teraz som v anglicku a nevim si rady.Servisi su tu strasne drahe tak to neskusam.:(