Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neni tam nic, a v manualu je napsano, že když se to podělá, tak se to má vyměnit..a že je to bezudržbové, tudíš že se no neodvzdušnuje:( Ted nevim jestli to mam dat to servisu, nebo to koupit a namontovat si to sam. Nevijde to nahodou v servisu levněj? (určitě neplatí dph), a práce je to tak na pul hodiny. A nebo z nějakyho vrakoviště, ale starý bych tam asi nedával, aby se to nestalo znova no:(

Odesláno
Původně zaslal: gen.Migen

Neni tam nic, a v manualu je napsano, že když se to podělá, tak se to má vyměnit..a že je to bezudržbové, tudíš že se no neodvzdušnuje:( Ted nevim jestli to mam dat to servisu, nebo to koupit a namontovat si to sam. Nevijde to nahodou v servisu levněj? (určitě neplatí dph), a práce je to tak na pul hodiny. A nebo z nějakyho vrakoviště, ale starý bych tam asi nedával, aby se to nestalo znova no:(

Podle mých zkušeností servisy často mají díly dražší a snaží se na nich ještě vydělávat (jinak pokud se nepletu, tak DPH stejně zaplatíš Ty). Většinou si koupím díly v nějakém vhodném obchodě (katalogy mají na internetu) a potom to zavezu do servisu ať mi to vymění (asi mají ze mne radost).

Co zkusit nějaké vrakoviště? Sice by to asi bylo bez záruky, ale cena by mohla být rozumná.

Odesláno

Ted sem se znovu dival na nahradni dily přimo v peugeotu a jeden kamarad mi poradil že tam sou ty hydrauliky dvě, a tu co potřebuju stojí bez DPH 6236kč....tak aspon trošku sleva:) Jo a vrakoviště sem taky uvažoval, ale zase jde o díl, kde je špatně zajištěná demontáž jako se to stalo mě. Prostě mě to ještě jako fachalo trocha, ale jak sem to vydělal ten pracovní válec z prostoru spojky a nic jinyho sem nedělal, tak se ta spojka sama přenastavila a pak už to nefachalo vubec. Takže v tom je taky haček. A nehledě na to, že je to přecijenom součástka která musí důkladně těsnit a z vraku není viloučený že to za rok začne nanovo. Takže to asi udělám jak říká Leo, dám to do servisu, už sem to vymontoval celý, a koupim to u peugeota a necham je to jen namontovat což by nemělo zabrat víc jak hodinu. A to jen z duvodu abych měl zaruku, protože sice mám návod, ale muže se stat cokoli a zase by se to mohlo podělat a pak už nevim co bych dělal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...