Jump to content
  • Current Donation Goals

pro zhodnocení...

player306

Recommended Posts

jen prosím o zhodnocení...(je to r.v.97,nárazníky i lišty sem dal do laku,křídlýlko,čirou,kola ...jen tak decentně...žádný zásahy do karoserie...)ještě plánuju do červena třmeny na předních kolech...a falešnej kryt nádrže...minulej tejden mi ho před barákem ukradli šmejdi.....

[upravil dne 26.4.2007 player306]

post-0-14109595544411_thumb.jpg

Guest klm306

pekne....

zda sa mi alebo tam nemas hmlovky?

inac krasne auto tiez by som mal volne prachy na folie, optiku.

pekny decentny tuning :super:super

Původně zaslal: milan78

pekny , tiez by som chcel dat ciru optiku a mam 97. vies mi poradit odkial si kupoval svetla za kolko popripade ci je nejaky problem s montazou na ktory sa treba pripravit, ak mam el. ovladane... dik

dikes za pochvalu,zadní nebyl problém,přední taky nee...taky mám el.ovládání...seděj bez problémů....mám tam kvalitní bíle svíticí (55W) žárovky a je to paráda....takže klíĎo můžeš shánět...přední sem sehnal přes inzerát,byla to spíš náhoda.

jukni tady p-clubu..občas se tu nějaký objevjej...hodně štěstí..

Původně zaslal: Ludweek

urcite M3 :cool: jinak na zadni cire svetla tady uz nejaky tema bylo...proste :bojim

jojo M3,sice hezký ale jako neorigo díl nepraktický....v praze bych s tim moc jezdit nechtěl...mají celkem velký mrtvý bod(díky rovné ploše zrcátek)....

taky sem přemýšlel jestli zadní čirou dát či nee...ale s tou stříbrnou barvou se to až tak nebije....a navíc v zadu mám ty folie dost tmavý a večerní slalom parking mezi popelnicema je znát podstatně lepší osvětlení při couvání...a chápu že někomu líbí někomu nee...:-)

Původně zaslal: Lavak_Bob

Původně zaslal: Béďa

nevypada zle, prvni chvili jsem si myslel ze to je AKCZ :D jinak na doladeni bych pridal bile blinkry ;)

S blinkrami suhlasim a potom sa vtom uz nevrtat...je to krasne a pritom decentne.

dikes za pochvalu...jojo ještě blinkry a jinej zásah do toho dělat nechci,taky si myslim že to je decentní a i pohledný...