player306 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 jen prosím o zhodnocení...(je to r.v.97,nárazníky i lišty sem dal do laku,křídlýlko,čirou,kola ...jen tak decentně...žádný zásahy do karoserie...)ještě plánuju do červena třmeny na předních kolech...a falešnej kryt nádrže...minulej tejden mi ho před barákem ukradli šmejdi..... [upravil dne 26.4.2007 player306] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Máš to pěkné, hodně šťastných kilometrů a méně zlodějů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 jj docela pěkná předělávka málem jak novej model:D:potlesk:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Velmi pekne!:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan78 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 pekny , tiez by som chcel dat ciru optiku a mam 97. vies mi poradit odkial si kupoval svetla za kolko popripade ci je nejaky problem s montazou na ktory sa treba pripravit, ak mam el. ovladane... dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Pěknej kousek, hezký folie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 nevypada zle, prvni chvili jsem si myslel ze to je AKCZ jinak na doladeni bych pridal bile blinkry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 pekny kousek..a vidim ze ty krytky jsou ted nejak v kurzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavak_Bob Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Původně zaslal: Béďa nevypada zle, prvni chvili jsem si myslel ze to je AKCZ jinak na doladeni bych pridal bile blinkry S blinkrami suhlasim a potom sa vtom uz nevrtat...je to krasne a pritom decentne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 pekne, byt vzadu tusim ty skarede cire svetla. co tam mas za zpetne zrcatka? maji hezky tvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 urcite M3 jinak na zadni cire svetla tady uz nejaky tema bylo...proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 dej foto zezadu, jak ti tam sedi ta čirá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest klm306 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 pekne.... zda sa mi alebo tam nemas hmlovky? inac krasne auto tiez by som mal volne prachy na folie, optiku. pekny decentny tuning :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 co to máš za kola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: milan78 pekny , tiez by som chcel dat ciru optiku a mam 97. vies mi poradit odkial si kupoval svetla za kolko popripade ci je nejaky problem s montazou na ktory sa treba pripravit, ak mam el. ovladane... dik dikes za pochvalu,zadní nebyl problém,přední taky nee...taky mám el.ovládání...seděj bez problémů....mám tam kvalitní bíle svíticí (55W) žárovky a je to paráda....takže klíĎo můžeš shánět...přední sem sehnal přes inzerát,byla to spíš náhoda. jukni tady p-clubu..občas se tu nějaký objevjej...hodně štěstí.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: Béďa nevypada zle, prvni chvili jsem si myslel ze to je AKCZ jinak na doladeni bych pridal bile blinkry dikes...neboj už jsou v plánu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: Ludweek urcite M3 jinak na zadni cire svetla tady uz nejaky tema bylo...proste jojo M3,sice hezký ale jako neorigo díl nepraktický....v praze bych s tim moc jezdit nechtěl...mají celkem velký mrtvý bod(díky rovné ploše zrcátek).... taky sem přemýšlel jestli zadní čirou dát či nee...ale s tou stříbrnou barvou se to až tak nebije....a navíc v zadu mám ty folie dost tmavý a večerní slalom parking mezi popelnicema je znát podstatně lepší osvětlení při couvání...a chápu že někomu líbí někomu nee...:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: Béďa nevypada zle, prvni chvili jsem si myslel ze to je AKCZ jinak na doladeni bych pridal bile blinkry S blinkrami suhlasim a potom sa vtom uz nevrtat...je to krasne a pritom decentne. dikes za pochvalu...jojo ještě blinkry a jinej zásah do toho dělat nechci,taky si myslim že to je decentní a i pohledný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: Lavak_Bob Velmi pekne!:super:super dikes mooc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player306 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: Vertex Pěknej kousek, hezký folie dikes...fólie mě přišli na 3500 i s prací...vzadu jsou hodně tmavý na přední ch světlejší abych měl dostatečnej výhled...a je to ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts