JarryC Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Někdy se mi na PP objeví nápis "Economy system activate"(možná jsem to nenapsal úplně přesně),objevuje se to při zapnutí klíče zapalování,po nastartování zmizí.Nemám manuál na 307 1.6i 80kw,tak nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Můžeš být v klidu, tenhle mod zajišťuje odpojování určitých spotřebičů tak, aby byla pokud možno zajišťována max. kapacita baterie.Např. odepne radio, osvětlení ... atd. a chceš-li pustit radio znova, musíš vypnout a znovu zapnout zapalování. Když je baterie v horším stavu, tenhle mod nastupuje poměrně svižně tak, že to může dost otravovat.Za určitých podmínek tě stejně nezachrání od překvapení, že třeba ráno nenastartuješ.To je moje zkušenost.Dále uvidíme, jaké budou reakce ostatních. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Api Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Původně zaslal: JarryC Někdy se mi na PP objeví nápis "Economy system activate"(možná jsem to nenapsal úplně přesně),objevuje se to při zapnutí klíče zapalování,po nastartování zmizí.Nemám manuál na 307 1.6i 80kw,tak nevím. Mě se nápis "Economy system activate" objevuje asi po patnácti minutách zaplého klíčku na první polohu(když mám puštěné třeba rádio) a zhasne displej a je to z toho důvodu jak popsal Toro tenhle mod aktivuje ekonomický mod určitých spotřebičů.které při zapnutém klíčku u stojícího auta by zbytečně vybíjeli baterku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr307 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 K tomu se neda snad nic dodat, jenze doporucuji ohledne manulau k vozu se zaregistrovat na www.peugeot.cz a zde je komplet manula vve verzi pdf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarryC Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Původně zaslal: petr307 K tomu se neda snad nic dodat, jenze doporucuji ohledne manulau k vozu se zaregistrovat na www.peugeot.cz a zde je komplet manula vve verzi pdf. Sem se zaregistroval už dávno,a stejně sem tam takový odkaz nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejsek Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Pokud se nepletu toto hlášení by se mělo nechat vypnout na páčce stěračů (zatlačením, ale s tím se zároveň vypíná automatika-aut.stěrače, světla při setmění apod) Již si to přesně nepamatuji musel bych se podívat. Čauky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts