Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Hlášení PP

JarryC

Recommended Posts

Někdy se mi na PP objeví nápis "Economy system activate"(možná jsem to nenapsal úplně přesně),objevuje se to při zapnutí klíče zapalování,po nastartování zmizí.Nemám manuál na 307 1.6i 80kw,tak nevím.:myslim

Můžeš být v klidu, tenhle mod zajišťuje odpojování určitých spotřebičů tak, aby byla pokud možno zajišťována max. kapacita baterie.Např. odepne radio, osvětlení ... atd. a chceš-li pustit radio znova, musíš vypnout a znovu zapnout zapalování. Když je baterie v horším stavu, tenhle mod nastupuje poměrně svižně tak, že to může dost otravovat.Za určitých podmínek tě stejně nezachrání od překvapení, že třeba ráno nenastartuješ.To je moje zkušenost.Dále uvidíme, jaké budou reakce ostatních.

Původně zaslal: JarryC

Někdy se mi na PP objeví nápis "Economy system activate"(možná jsem to nenapsal úplně přesně),objevuje se to při zapnutí klíče zapalování,po nastartování zmizí.Nemám manuál na 307 1.6i 80kw,tak nevím.:myslim

Mě se nápis "Economy system activate" objevuje asi po patnácti minutách zaplého klíčku na první polohu(když mám puštěné třeba rádio) a zhasne displej a je to z toho důvodu jak popsal Toro tenhle mod aktivuje ekonomický mod určitých spotřebičů.které při zapnutém klíčku u stojícího auta by zbytečně vybíjeli baterku :)

Původně zaslal: petr307

K tomu se neda snad nic dodat, jenze doporucuji ohledne manulau k vozu se zaregistrovat na www.peugeot.cz a zde je komplet manula vve verzi pdf. :super

Sem se zaregistroval už dávno,a stejně sem tam takový odkaz nenašel.:nevim

• 2 weeks later...

Pokud se nepletu toto hlášení by se mělo nechat vypnout na páčce stěračů (zatlačením, ale s tím se zároveň vypíná automatika-aut.stěrače, světla při setmění apod) Již si to přesně nepamatuji :myslim musel bych se podívat. Čauky