renm Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Nevíte někdo jaký použít koberec aby se moc nešpinil a byl jednobarevný? Nechci ty předem vyřezané, chci si udělat svoje i s logem, ale chci si koupit koberec - prostě jako když si kupujete do obýváku, ale potřebuju nějaký bílý a nevím jestli se zátěžové koberce dělají v bílé barvě, viděl jsem jen takové ty šedé.... Popřípadě poraďte nějakou látku nebo prostě něco bílýho, kromě plechu a gumy-ta se špatně tvaruje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renm Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Vyklepu popřípadě umyju, s tím zas jako problém nemám;) Mám na podlaze v autě čistěji než na stole v práci:roker Je mi jasný že obyč obyvákový koberec vydrží houby, buď se zašpiní tak že je na vyhození a nebo vypelichá...chce to něco odolnějšího a na to se právě ptám.. Podívej se někdy až půjdeš do veřejných budov, tak ve vestibulu bývají ty šedé zátěžové, pucují se o to boty a vypadá v poho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renm Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Ale houby vysávaj, a přes moje auto neprochází denně tolik lidí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts