voštík Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 Ahoj lidičky, mám jeden menší problemek: když jsem rozebíral svého Pažoutka, tak jsem ulomil jednu hadičku od benzínového čerpadla (je to ta, co v ní teče benál zpátky do nádrže) - chtěl jsem se zeptat, čím to mám zpátky přilepit, protže benzín je stršná sviňa a sežere úplně všechno Za každý tip předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 Nevim presne co jsi ulomil, ale ja bych to koupil nove, nebo z vrakace. V zadnem pripade bych to nelepil /benzin je opravdu "SVINA" a jestli budes shanet lepidlo, tak se jeste poptej po ucinnych HASICAKACH/ !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 Ted me napadlo, ze to cerpadlo je v nadrzi, tak hasicak neshanej a poptej se po nejakem dvouslozkovem lepidle. Super lepidlo je od firmy Wurt /nebo tak nejak se jmenuje/ a rika se mu TEKUTE ZELEZO /to je skoro na vsechno a lepi to jako bejk/. Nez bych to lepil, radsi bych to stejne vymenil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 Tak jeste do tretice: podivej se na www.vasi.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 Jsem uz starsi pan a moc si nepamatuju. Ta adresa je: www.wasi.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts