tibil Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ahojte, pri rozbiehani,cize pri pomalom pustani spojky,som zistil ze sa mi klepe a bucha cely volant.Na prednej naprave som vsetko vymenil, -capy riadenia. -gumy ramien,predne aj zadne. Nakoniec som prisiel na to,ze mam volu na volante,bude tam vybite lozisko.Neviete ake tam to lozisko,ci dake ihlickove,alebo len klzne z mosadze,a ako ho vymenit.Je to problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 ... co, nikto nic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotemicak Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Nevím jak je to u 306ky ale já měl podobný problém u 205ky a tam to dělal kloub na řídící tyči. Vyměnil jsem tyč i s kloubem a je to. Tohle lžisko co píšeš by se snad ani zničit nemělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 ..ja viem,nemalo,ale tipek (talian) co vlastnil auto predomnou,jazdil na uplne rozbitej naprave. Podla toho v akom stave bola ked som auto kupil,tak asi dost dlho. Preto si myslim,ze vsetky tie narazy pri prechadzani jam na ceste si odniesol volant. No nic,zajtra to rozhodim a uvidim... ..zatial dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koubecek Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Měl jsem stejný problém a závadu jsem hledal delší dobu.Nakonec jsem dal novou spojkovou lamelu,ta stará házela.Od té doby mám klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 horni ulozeni volantu je u pazoutu bolest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Dnes som sa to pokusal rozobrat ale nepodarilo sa mi povolit torx srobu na volante. Ani ja ani nikto z mojich znamych nema taku velkost nastavca na tu srobu. Skusal som to tak,ze som do nej vlozil siroky srobovak,no nepomohlo. Takze stojim na mrtvom bode a zajtra musim kupit origo nastavec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 Tak som to spravil. Sice mi ziadne take loziska nevedeli nikde objednat (v PEUGEOT-e som nebol,mam to od ruky),ale vymyslel som to inak. Ono to ani tak nebol problem v loziskach,ale skor bola vydrata tyc riadenia na ktorej je volant. Tu sa mi zatial moc kupovat nechce a tak som len tie loziska posunul asi o centimeter po osi (tyci riadenia). Loziska su teraz na este nevydratom mieste a je to OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
argoo Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 gratulujem, je to neprijemne, ked to klepe pod rukami. Neviete niekto prosim, ci sa da rovnako pomoct aj pri citroene C5 (r. 2002)? Diagnoza je presne rovnaka, servis chce vymenit vsetko pod volantom za nove za vela vela tisic... _______________________________________ P406 2,0HDI, kombi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 Původně zaslal: tibil Původně zaslal: argoo gratulujem, je to neprijemne, ked to klepe pod rukami. Neviete niekto prosim, ci sa da rovnako pomoct aj pri citroene C5 (r. 2002)? Diagnoza je presne rovnaka, servis chce vymenit vsetko pod volantom za nove za vela vela tisic... _______________________________________ P406 2,0HDI, kombi ...tak to skus rozobrat,a zistit kde je chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts