Schreek Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Zdravím všechny, jsem tu nováčkem (auto mám dva dny) a moc se v tom nevyznám, tak bych byl moc rád za jakoukoliv radu. Mam 206ku r.v 2000 s orig rádiem na kazety a dostal jsem nabídku na rádio RD4 na CD z 206ky rv. 2005, problém je v tom, že v tom novějším autě je už multiplex sběrnice a já nevim jestli v tom nemůže být nějaký problém. Hledal jsem po celym foru, ale nic kloudnýho jsem nenašel Nemáte s tím někdo zkušenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matko100 Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 ako si spravne napisal ,v tej novej 206 z roku 2005 je uz upne ina zbernica CAN/CAn,takte ti to radio nepojde,nekupuj ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Děkuju za odpověď, už mě poučili jinde, jen mi stejně přijde divný, že typ sběrnice, který je v autě použit má vliv i na rádio, dyť je to stejně přes iso konektor... [upravil dne 10.5.2007 Schreek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 To máš sice pravdu s tím konektorem, ale třeba rádio má možnost Autovolume a informaci o rychlosti si bere právě z multiplexu. Nevím jaké další funkce by to ještě mohlo ovlivňovat, ale displej v kapličce je jednotný pro rádio a informace z vozu (dveře, autolock) a ovládaní rádia pod volantem bude mít taky pravděpodobně s multiplexem něco společného. [upravil dne 11/5/07 imaster] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Hmm, to máš asi pravdu, no škoda, tak druhá verze už je na cestě, pořídil jsem starší cd měnič, tak už ho jen zprovoznit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts