Guest PŘEMA Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Čau chlapi nemáte někdo zkušenost s plechovým zvukem od motoru? 2.0 HDI 80 KW. Výfuk to není ani žádný plech,prolezl jsem celé auto,dělá to jen v tahu,a turbo to není.Na zvedáku nebo na místě to nedělá.Zní to jako by vibroval nějaký plech.Myslím jestli to nedělá ventil nad turbem? Nemáte zkušenosti? Dík za odpověd. [upravil dne 24.4.2007 PŘEMA] [upravil dne 24.4.2007 PŘEMA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATaMAT Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Mě to dělalo něco podobného ale jen prč otáčkách kolem 2400ot/min. Nakonec jsem přišel na to že mi to dělá horní silenblok mezi motorem a kastlí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 v mem pripade to byly vyklepane prepazky v prvnim dilu vyfuku, pomohlo privareni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildamm Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 tak já jsem měl to samé, plechový zvuk, ale jen při zařazené rychlosti a nízkých otáčkách.Byl to taky horní silentblok - uchycení motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansali Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Mě to na P-406 dělá taky a dělá mě to buď přepážka v katalizátoru a nebo v prvním dílu tlumiče výfuku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Původně zaslal: PŘEMA Čau chlapi nemáte někdo zkušenost s plechovým zvukem od motoru? 2.0 HDI 80 KW. Výfuk to není ani žádný plech,prolezl jsem celé auto,dělá to jen v tahu,a turbo to není.Na zvedáku nebo na místě to nedělá.Zní to jako by vibroval nějaký plech.Myslím jestli to nedělá ventil nad turbem? Nemáte zkušenosti? Dík za odpověd. [upravil dne 24.4.2007 PŘEMA] [upravil dne 24.4.2007 PŘEMA] Tak si poslechni, jestli to svakne když vypneš motor, nebo se motor hne, je to silentblok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts