Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Soukromé zprávy

King_Of_The_Cheese

Recommended Posts

Ahoj,

řeší se to, resp. je to vyřešeno v sekci "Club" ale jelikož to vlákno shlédl jen malý zlomek lidí usoudil jsem, že by bylo dobré to dát i sem, aby se mohlo inspirovat více lidí, snad to někomu pomůže.:papa

Odkaz na celé vlákno zde.

Ve zkratce:

-volba zpět se vyvolává např. klávesovou zkratkou "levý Alt + <-" (levý alt + šipka doleva)

-v Internetu Exploreru 6 tato funkce sice funguje, ale bohužel se vrátí na nevyplněnou stránku (napsaný text je pryč)

-v Opeře vše funguje (při návratu zůstane text v okně)

-ve FireFoxu jsem to bohužel nezkoušel, jelikož ho nemám (můj tip - fungovat to bude Zkušenost Radka Hurvajze - nefunguje to!)

-v IE 7 nevím (IMHO by to fungovat mohlo, jelikož je to prý velmi podobné jako FF Tím pádem si už nejsem jist jestli to bude zde fungovat)

Edit: takže díky Radkovi Hurvajzovi za zkoušku a v tom případě musím poupravit, že ani ve FF to nefunguje, je to škoda.

[upravil dne 22.4.2007 King_Of_The_Cheese]

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ve Firefoxu, jde buď pravy klik a vybrat zpět, nebo Backspace, nebo Levý Alt+ šipka doleva, ale ve všech případech je text pryč;)

[upravil dne 22/4/07 Radek Hurvajz]

Nevím, jestli je rozdíl mezi Firefoxem a Mozillou, ale psal jsem mail (Mozilla) a při odeslání mě to automaticky odhlásilo, zkusil jsem tedy Alt+šipku vlevo a vrátilo mě to zpět na psaní mailu a text, který jsem napsal, zůstal zachovaný. ;)