ro.bla Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Jaký benzin tankovat do P-306, 1,6, r.v. 1999 v Chorvatsku? Mají tam nějaký MBM 95 a MBM euro 95, kdy u tohot euro píšou, že to je pro novější auta s EURO III. Máte někdo zkušenost? Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Podívej se sem: http://www.chorvatsko.cz/moto/hmoty.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro.bla Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 No jo, ale tam je jenom rozdíl mezi diesel a eurodiesel, jestli jsem se správně díval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Původně zaslal: ro.bla No jo, ale tam je jenom rozdíl mezi diesel a eurodiesel, jestli jsem se správně díval. Pod cenama je článek kde to máš vysvětlené. Rozdíl mezi naftou diesel a eurodiesel podle výrobce INA Eurodiesel je nový produkt chorvatského výrobce pohonných hmot INA. Na rozdíl od dieselu má eurodiesel snížené množství síry a splňuje požadavky evropské normy pro dieselová paliva EN 590. Je určen především pro vozidla s katalyzátory splňující požadavky Euro II a Euro III. Jedná se o vozy vyrobené po 1. červenci 1996. [upravil dne 1/5/07 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro.bla Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 Jo, to jsem pochopil, (to s tou naftou), ale nevím jaký je rozdíl mezi BENZÍNEM. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 majú tam Super Plus 98, Super 95, EuroSuper 95, ja som vždy tankoval Super 95 a nebol problém (vždy musí byť pištol označená zelenou farbou) to znamená že je bezolovnatý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts