Martin.JI Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Dobrý den.Mám 206-ku rok 99 1.1 a mám takovýto problém.Pokaždé když přijdu ráno k autu,tak otočím s klíčkem a sotva to otočí se startérem,znovu otočím s klíčkem a starter točí,to opakuju několikrát a auto chatne.Nevíte co s tím?A dnes další porblém,při jízdě se mi rozblikala kontrolka diagnostiky výkon šel dolů,potom kontrolka trvale svítila,dojel jsem domů zkusil zahýbat s dráty od spodní lambdy a zahýbat s kablíky a kontrolka zhasla,tento problém už jsem jednou měl ,na diagnostice žádnou chybu nezjistilz,potom se to několikrát opakovalo a po opravě v servisu mi řekli že to byla vadná spodní lambdasonda,je to možné že se to opakuje?????myslím si že když zajedu teď na diagnostiku tak opět žádnou chybu nezjistí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzap Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Lambdasondu ti na diagnostice musí přečíst bez problémů -teda na tej pežoťáckej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin.JI Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 To přečetli,ale ukazovala prej nějaký divný hodnoty,proto se kontrolka rosvítila a pak zhasla,a v chybovejch hlášeních to nic neukázalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzap Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 V podstatě by ti stačilo připojit to na mašinu na emise a tam to taky zjistí jaký hodnoty dává lambda. A na diagnostice to bejt nemusí uložený v chybách, popř jako přechodná závada by to bejt mohlo. Jinak více méně s 206 benzin 1,1, 1,4 moc problémy nebejvaji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzap Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ještě mě vlastně napadlo co bych asi udělal projít kabeláž vmotoru a kouknout na řj motoru jesli se do ní nedostává vlhkost, u 206 co maji takovou tu hubenou řj tak tam bejvaly problémy s vlhkostí která se do ní dostávala přes to horní odvětrání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts