Jump to content
  • Current Donation Goals

Praha-Brno po D1 za 35min :-)

Pe.Tr

Recommended Posts

Myslím, že největší adroš prožíval ten člobrda, kterej jel za tím kamionem - jet za bílou krabicí a čekat, jestli když on se vmáčkne do mezery, tak se vmáčknu i já - to je totiž též hodno označení blba na silnici

Původně zaslal: Medvěd

Myslím, že největší adroš prožíval ten člobrda, kterej jel za tím kamionem - jet za bílou krabicí a čekat, jestli když on se vmáčkne do mezery, tak se vmáčknu i já - to je totiž též hodno označení blba na silnici

Přesně tak, TIR vidí dopředu, ale ten s kamerou ne.

Jinak moje hodnocení:

1. pro někoho exotika, pro jiného realita..., hlavní je nenechat se vyprovokovat, jet rozumně a přežít

2. i u nás se rychlá jízda považuje za hrdinství, viz příspěvky zde na fóru, o jízdě nad 90 a nad 130. V jiných zemích se to považuje za hloupost (např. v Holandsku, zažil jsem).

PS: vsadím se, že ten řidič byl z Ukrajiny, jsem v Polsku dost často, takže to znám z praxe

[upravil dne 19.4.2007 P607Olda]

[upravil dne 19.4.2007 P607Olda]

Ten kamionak me prijde zajimavy, nezapomebte ze kamion vidi pres osobaky a take maji vysilacky neni problem videt kamin predjiudet pres horizont , kdyz mu nekdo za horizontem rekne ,ze nic nejede.

Nam se takhle vzdycky darilo dobre predjizdet s dodavkama , treba takove Eccehomo s pulky v protismeru kdyz vis ze nic nejede je taky pro ostatni ridice zvlasni podivana , hlavne kdyz to jedes v plachtovym Boxerem.

Jinak ten prvni prispevek me prijde trochu hloupy .