fogino Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Zdravím Vás všetkých na fore.Kedže som sa opať dostal do rozpakov, siahol som opať po možnosti opýtať sa na názor viacerých-skúsenejších.Má niekto z vás skúsenosť so zástavbou svetiel z 306 na 205?Prípadne aký je váš názor-bola by táto zástavba príliš zložitá?Mám totižto možnosť kúpiť angel eyes na 306 za skvelých 2500 sk,a bola by škoda to nevyskúšať na 205-kedže som videl už aj svetlá z punta.Co vy na to-šlo by to?Dakujem,a čakám na názory:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Asi by to šlo, když jdou dát na 205 světla z fábie, jak to tady jeden člen má, tak by šly asi aji z 306, otázkou je, jak to bude vypadat a co všechno budeš muset udělat, aby ti to tam sedlo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renm Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Už jsem to párkrát viděl, skuz zadat do vyhledávače peugeot 205 tuning nebo něco v tom smyslu a narazíš tam na pár aut co mají ty světla...ale bez flexy je tam nedostaneš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fogino Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 Zdravím.Tak vidím,že nikto nič-žiadne konkrétne skúsenosti-ako je to vlastne so smenou H4 na H1- a H7,uchytenie-len rady tipu -asi ano-ale to mi nepomôže.Potreboval by som niečo konkrétne,ako by som to tam mohol implantovať.Tak ak náhodou niekto,dajte mi vedieť.Zatial dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzGti Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 jo de to ale z 205 se razem stane 306 protoze ty hranaty svetla tomu prave davaji ten styl 205 jinak kdyz sem to videl na 205 tak sem se lekl ze to je hranata 306 ... nevim no me se to nakextra nelibylo mam nekde obrazek tak ho sem hodim az pridu z prace...ale jak uz tady bylo napsano bez flexy a kitu to tam nedas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fogino Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 Nazdar Hanzi.To by ma moc potešilo,ak by si sem mohol aspon foto hodit-lebo chcem to vidieť v skutočnosti,ako to vyzerá.Ak nebudem spokojný,tak rozmýšlam nad tým,že preložím len angel eyes z tých svetiel z 3o6 do mojich na 205,prípadne že tie z 306 trošilinku upravým-odstránim blinkér,a zalejem:aut.No uvidím-kažnopádne čakam na foto-dik:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 A nechceš tunit nějaké novější přibližovadlo ? Sice chápu, kauf 306 světel za 2500 SKK je super, ale dávat je na auto, které se už 13 let nevyrábí... Na druhou stranu, proč ne .. máš-li dostatek zkušeností, odvahy a schopnosti přemluvit příslušníky VB... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fogino Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 No tak vidím,že nikto pre mna nema žiadne foto,žiadne info o zapojení,tak sa do toho budem musieť pustiť na vlastnú pasť.No neviem sa rozhodnúť,či tam nasekať tie svetlá z 306-alebo ich rozobrať,a šošovky implantovať do originál svetiel na 205.To by sa malo priblížiť k tým originál na 205-no 12000 za originály nedám:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzGti Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 promin byl sem na sluzebce a nedostal sem se ke svymu pocitaci napis mi na icq 280218979 poslu ti ten obrazek abych na to nezapomnel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzGti Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 tak tady to mas nakonec sem to nasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 tak to je hnus velebnosti:myslim:roll 205 a její linie musí zůstat tak jak jí vyrobily nebo upravit tak aby stále vynikali, jinak už to pak není pěkné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 to je takový malý mutant:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Mě se to třeba líbí. Je to docela zajímavé - rozhodně takhle mohl vypadat druhý facelift P205 po 10 letech. (prostě něco mezi 106 a 306 - stejně dneska je už skoro nerozlišíte, takže by to mohlo být o to zajímavější ) nehledě na to, že jakási česká automobilka to u svého faceliftu trochu nezvládla a vydává to za druhou generaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzGti Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 hele kdyz jeste k tomu seriznes o 5 cm strechu, trochu to auto polozis tak by to mohlo byt pekny ... berte v uvahu ze to sefik jeste nema dodelany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts