Guest ZILA Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Je tu nejaky učastnik zo slovenska ktory sa chista na zrazik do prekrasneho prostredia . Ja osobne som tam bol 2x autom a raz VLAKOM :potlesk Takže otaska je kto ide a nejako to dame do kopi a pojde nas po hromade viac . Taka šikovna kolona aspon 10 aut . Do zrazu je ešte daleko tak premyšlajte . :mad::myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Velmi rad sa pridam Zalezi vsak ci sa prida niekto aj ku mne do auticka, predsa len sameho by ma benzin vysiel akosi draho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Juuuj radi by sme sa pridali...uvidime ako bude auticko jazdit a dame vediet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERIKA Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 no tak vychod asi pojde a čo stred a a zapad sa prida ????????????:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 hnusoba : ku mne sa zmestis jazdit v kolone neznasam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Nespominal si nedavno ze este nevies ci pojdes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 to este boo vtedy ked som nevedel ze co budem robit cez leto ale uz viem takze na sebetov idem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 ZILA: presun ten prispevok do sekce SEBETOV2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Původně zaslal: tomyka to este boo vtedy ked som nevedel ze co budem robit cez leto ale uz viem takze na sebetov idem Super, tesim sa, idem vypisat dovolenkovy listok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 ja by som šiel s manželkou asi tiež mali sme predtým 405, 5 a pol roka bez problémov a teraz 406 asi od januára ale kedže mám s ňou trošku problém tak som sa dostal na toto fórum kde je veľa užitočných rád a kontaktov, preto by sme šli asi aj my nakoľko máme v Brne príbuzných je to odtiaľ na skok dúfam že manželka to naplánuje tak aby sme tam mohli prísť, ak by sme už neboli v Brne tak my sme z Dolného Kubína a mohli by ste nás zobrať niekde po ceste ak pôjdete okolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 tomyka presunut toto do šebetova je blbost ponevač slovaci o šebetove ako o takom sraze ani nepočuly nieto aby to hladaly tuna v šebetove kolko poznaš ludi ktori o šebetove počuly ale nie od teba . tak asi je lepšie to nechat tam kde to doteraz bolo je to jednoduchšie sa pozriet kde ta niečo nasmeruje a nie to hned uzavriet ..... ps: nekritizujem ale chcem pomoct aj tum čo tam ešte neboli a chceli by:::::::: [upravil dne 16/4/07 ZILA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Hlavne nech sa nas nazbiera viac ako traja mirec.dk.406 urcite sa najde nejaky sposob ako sa tam spolocne dopravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 podla mna aj menej chapavy by to mohli tu najst:) aj ja som to tu nasiel. moj nazor na clenov z SVK uz poznas k tomu Sebetovu: ked uz treti rok niekto o tom nepocul, aj ked sa riesi dookola na forre, hlavnej stranke , vsade , tak uz neviem co mam k tomu povedat [upravil dne 16/4/07 tomyka] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Tomyko, jako člověk, který u většiny členů očekával aspoň náznak gramotnosti (všimni si minulého času!!!) musím souhlasit s ZILOU (to, že se tu Šebetov probírá ze všech stran opravdu neznamená, že to všichni, kterých by se to mohlo týkat, postřehnou). Proto tedy i z mého pohledu je tento thread umístěn správně a doufám, že na letošním Šebetově budou konečně víc než jen dvě auta ze Slovenska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 holt skusenosti 2 auta su uz iste peugeot-club je organizacia na dobrovolnej ucasti a nie inkvizicia [upravil dne 17/4/07 tomyka] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 neviete aka je modlidba aby vydržala skupkovyprevodovka na šebetov ja počitam 4ks zila tomyka bager skupko - zaleži na prevodovke- [upravil dne 7/5/07 ZILA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyka Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 skopko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 no tak čo uš viacej nikto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 ...idem pozriet do mapy kde to je a hadam tiez pojdem.Samozrejme ze na aute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibil Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Původně zaslal: Medvěd http://supermapy.centrum.cz/map.php?ql=%9Aebetov&x=33&y=7&q_sv=%9Aebetov&kibitz=0 Dakujem,uz som to nasiel. Na takejto dlhsej ceste som este so svojim auti nebol (mam ho len kratko),ale ked prislo z Nemecka po vlastnej osi,tak to dufam zvladne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts