Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

eco-mode activ


PSYCHOPILOT

Recommended Posts

Eco mode je funkce, která se aktivuje zhruba 19-20min po vytáhnutí klíčku ze zapalování. To znamená, že vypne veškeré elektro spotřebiče, které jsi náhodou po opuštění vozidla zapoměl vypnout. Bohužel i rádio. Pokud chci eco mode vypnout tak musím na chvilku nastartovat. Bohužel se tato funkce nedá vypnout (ani přes PC v servisu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest venca777

je to přesně tak, jak píše IMASTER. A co baterka, ta je v pohodě, když je slabá tak ti ŘJ odpojí všechno a nemužeš ani nastartovat. Aspoň u mojeho ´dřívějšího auto to tak bylo. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to nevím doufam že jo,ale i tak sem tam baterku zkoušel prohodit a nic.starter točí pořád a když už začne chytat tak to neco utne.a hlavně chcíplo mi za jízdy na parkovišti po ujetých cca 14km a ani po prohození baterie a 30 min zkoušení startu nic.ovšem potom co mi ho hodila odtahovka domu šlo druhý den nastartovat a teď už zase nic.po zastrčení klíčku nebo zkouškách startu pořád píše eco-mode activ ale už to auto mam měsíc a vidim to tam poprvé.myslim i kdybych měl vybité obě baterie tak by se přece netočil startér......

[upravil dne 14.4.2007 PSYCHOPILOT]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nuz, 2.2 HDi....tipujem to na cerpadlo v nadrzi (pocut ho? huci? ak nie skus po nom pobuchat) a dalej to moze byt regulator tlaku paliva (skusit vybrat, precistit a prefuknut stlacenym vzduchom) popripade este zaneseny palivovy filter...Skus pouzit hladanie, na tuto temu tu je toho na jednu knizku :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BSI vyhodnocuje napěti baterie a čas pro ECO mod je přímo úměrný stavu. Pokud Ti klesne napětí kolem 11 V tak ŘJ motoru zhasne-nenastartuje motor.

HDi je uplně jedno, jestli se tahá. Automat se nesmí tahat, nesmi se zajízdy vyřadit na N, jen ve vyjímečných případech, smyk apod.

[upravil dne Milhaus65]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: PSYCHOPILOT

mam ještě jeden dotaz slyšel jsem že HDI se nesmí odtahovat na laně co je na tom pravdy?

[upravil dne 14.4.2007 PSYCHOPILOT]

Nemá se roztahovat (startovat), protože při prudkém roztočení motoru by mohl přeskočit rozvodový řemen. Taky by se nemělo roztlačovat, ze stejného důvodu.

Odtahovat na laně se může, akorát nejde posilovač řízení ani brzd, takže je to dost nešikovné, ale jde to, s maximální opatrností.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...