Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2trundik: tomu never, pockej az se tam slecny budou hadat ktery talir je ci :)

2aka: a kdo prinese snidani me? ze bych mel dvojitou? :D

Odesláno

Návrh:

Ráno Trundíček s Vvittýskem vstanou, otevřou okno, jemně odsunou líbezným slečnám (tj. těm dvěma čarodějnicím zachumlaným do dek až po uši) peřinku, aby je pošimralo jarní sluníčko, přivítají nový den veselou písní a Vvittýsek poběží princeznám pro snídani, zatímco Trundíček bude kontrolovat, jestli se slečny nebudí příliš rychle, aby je z toho celý den nebolela hlavička...

Pak se slečny nasnídají, umyjí, oblečou, zkrášlí, ...... a mezitím se pánové můžou dojít nasnídat :D ....

Odesláno

no, to je sice pěkná představa, ale hned na začátku bych vynechal tu pasáž o přivítání dne veselou písničkou, alespoň v mém podání, protože by naše milé čarodejnice mohly mít zkažený celý den

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Návrh:

Ráno Trundíček s Vvittýskem vstanou, otevřou okno, jemně odsunou líbezným slečnám (tj. těm dvěma čarodějnicím zachumlaným do dek až po uši) peřinku, aby je pošimralo jarní sluníčko, přivítají nový den veselou písní a Vvittýsek poběží princeznám pro snídani, zatímco Trundíček bude kontrolovat, jestli se slečny nebudí příliš rychle, aby je z toho celý den nebolela hlavička...

Pak se slečny nasnídají, umyjí, oblečou, zkrášlí, ...... a mezitím se pánové můžou dojít nasnídat :D ....

Brrrrrrrrrrrrr, to je strašná představa, ani vám snad kluci nezávidím. :myslim:myslim:myslim

Odesláno

:D:D:D zatím ty ohlasy nejsou úplně podle mých představ....ještě Vám dám šanci....

a Mílo, ty skrytě nezáviď, je to škaredé! ;):D

Promiň, už to (skoro) nikdy neudělám :mad:

:D:D:D

Odesláno

no tak ja si teda vezmu nejakej servirovaci tac, nahlaste mi vase ID :)

ale pozor, abych treba pri podavani snidane do postylky nezakopnul a nepolil nekoho horkym cajem nebo ledovou vodou, ja jsem takhle po ranu desne nesikovnej :roll

a co se tyka odsouvani dek atd princeznam, to beru, ale pozor na to protoze carodejnice se obvykle budi zvrhnutym kyblem ledove vody, tak abysme se s trundikem nahodou nespletli :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no tak ja si teda vezmu nejakej servirovaci tac, nahlaste mi vase ID :)

ale pozor, abych treba pri podavani snidane do postylky nezakopnul a nepolil nekoho horkym cajem nebo ledovou vodou, ja jsem takhle po ranu desne nesikovnej :roll

a co se tyka odsouvani dek atd princeznam, to beru, ale pozor na to protoze carodejnice se obvykle budi zvrhnutym kyblem ledove vody, tak abysme se s trundikem nahodou nespletli :mrk

Myslím, že půjdu k Vvittymu v pátek večer na školení, abychom vše provedli (ne)řádně.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Myslím, že půjdu k Vvittymu v pátek večer na školení, abychom vše provedli (ne)řádně.

Aby jsi se to stačil doučit.... za pátek...... :D :D :D a měl na to vůbec... čas..... :D:aut :aut :xvul

Odesláno

:o:o:o

jakým kýblem???

já se budím budíčkem, a pak něžně pomaloučku polehoučku odkrýváním, nějaký kýbl vody vůbec neznám a nechci!

Není podstatné co cheš ty, je podstatné, co chceme my.

Odesláno

2netopykra: neboj, zadny kybl nedostanes, ten si necham. jen z nej vyleju vodu :D a budes to mit rovnou misto ranni hygieny, tak si vecer dej na zuby pastu a nech otevrena usta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...