Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VVITTY!!! jakto ze sem z toho vylezla jako spatna ja???

Net: copak jsem Te nazvala urnou? ci enco takoveho? vubec ne!!!a mimino ze me klido delej, ja sem porad jeste zvykla:mrk

Odesláno

týýýýýýýý woe, URNA, URNA, slyšeli jste to?

Babo! Babo! Třikrát babo!

Tímto končím naše pokožní přátelství!

Nebudu se s Tebou kamarádit a nevolej mi, nepiš, nesmskuj, nemessageuj na icq!

....bože, to bude klid....svatej klid.....jako na hřbitově :D :D :D

Odesláno

2Vvvitty:

Věc: ŽÁDOST O NAVÁZÁNÍ UŽŠÍCH (ne)DIPLOMATICKÝCH VZTAHŮ

Vážený Vvitty,

Jelikož jsem v nedávné době odkopla Venduláka jako svoji kámošku a hledám teď někoho, kdo by ji nahradil, rozhodla jsem se sáhnout do aktivních záloh a vybrat opravdu schopného jedince.

Jelikož jsi milý, MLADÝ (Vidíš to Venduláku? MLADÝ! MLADÝ! Mladí nejsou jenom dvacetiletí!!! :D :D :D:aut:aut:aut), šikovný, roztomilý, perspektivní, veselý, mobilní, počítačově a internetově protřelý, s bytečkem, bez zjevných vad a kazů, nabízím ti své vřelé přátelství v každé denní i noční hodině.

Prosím o tvé kladné vyjádření, pokud možno veřejně, aby to všichni věděli, a hlavně aby to věděla Vendulčice a bude doma dupat, plakat a rvát si vlasy.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem

Netopýrka - sluníčko na Vašem internetovém nebi, dočasně opuštěné

Odesláno

Vec: ODPOVED NA VASI ZADOST

Vazena Netopyrko,

vzhledem k tomu, ze jsme neshledali duvodu pro zamitnuti, Vasi zadosti se vyhovuje.

Dokonce jsem v novem bytecku videl i tmavou mistnost bez oken, ktera se da upravit pro umisteni hřadu, kde se mohou netopyri bez omezeni veset treba na cely den.

S pozdravem

Vvitty

Odesláno

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D

Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :D

Jsem nadšenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

........ehm..........P.S. není hřad určen výhradně pro slepice? :D :D :D

.......ale jooo, kašlu na to, to beruuuu, to beruuuuu.... doufám, že hřad není přímo nad klozetem, kdybych měla divoké spaní a náhodou se pustila, abych nehodila rovnou šipku do odpadu :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: King_Of_The_Cheese

Koukám jak blázen, jak se nakonec vyvrbí "nezávadné" vlákno Cesta na Sraz:o:o:o:o:o

To je nás víc,kteří se nestačí divit,co z toho vlákna někteří udělají..... :o :o :o :o Ještě že jsme se stačili domluvit než sem začali psát blbosti..... :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

VEC: Trvale rozlouceni s klubem

SBOHEM S MYM ZLOMENYM SRDCEM, NAVZDY!!!JA JDU SKOCIT.....

Neber to tak tragicky. Ještě je tady spousta lidí, kteří se tě ujmou.

Odesláno

Trundicku, mela byt krasna svatba, my tri a oni dva me z toho vystouchli, myslis, ze po takovem zklamani se jeste do neceho pustim?:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...