aka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 VVITTY!!! jakto ze sem z toho vylezla jako spatna ja??? Net: copak jsem Te nazvala urnou? ci enco takoveho? vubec ne!!!a mimino ze me klido delej, ja sem porad jeste zvykla:mrk Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 2aka: no protoze na tom asi neco bude? Citovat
Netopýrka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 týýýýýýýý woe, URNA, URNA, slyšeli jste to? Babo! Babo! Třikrát babo! Tímto končím naše pokožní přátelství! Nebudu se s Tebou kamarádit a nevolej mi, nepiš, nesmskuj, nemessageuj na icq! ....bože, to bude klid....svatej klid.....jako na hřbitově :D Citovat
Netopýrka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 2Vvvitty: Věc: ŽÁDOST O NAVÁZÁNÍ UŽŠÍCH (ne)DIPLOMATICKÝCH VZTAHŮ Vážený Vvitty, Jelikož jsem v nedávné době odkopla Venduláka jako svoji kámošku a hledám teď někoho, kdo by ji nahradil, rozhodla jsem se sáhnout do aktivních záloh a vybrat opravdu schopného jedince. Jelikož jsi milý, MLADÝ (Vidíš to Venduláku? MLADÝ! MLADÝ! Mladí nejsou jenom dvacetiletí!!! :D :aut:aut), šikovný, roztomilý, perspektivní, veselý, mobilní, počítačově a internetově protřelý, s bytečkem, bez zjevných vad a kazů, nabízím ti své vřelé přátelství v každé denní i noční hodině. Prosím o tvé kladné vyjádření, pokud možno veřejně, aby to všichni věděli, a hlavně aby to věděla Vendulčice a bude doma dupat, plakat a rvát si vlasy. Děkuji za pochopení. S pozdravem Netopýrka - sluníčko na Vašem internetovém nebi, dočasně opuštěné Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Vec: ODPOVED NA VASI ZADOST Vazena Netopyrko, vzhledem k tomu, ze jsme neshledali duvodu pro zamitnuti, Vasi zadosti se vyhovuje. Dokonce jsem v novem bytecku videl i tmavou mistnost bez oken, ktera se da upravit pro umisteni hřadu, kde se mohou netopyri bez omezeni veset treba na cely den. S pozdravem Vvitty Citovat
Netopýrka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Jsem nadšenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........ehm..........P.S. není hřad určen výhradně pro slepice? :D .......ale jooo, kašlu na to, to beruuuu, to beruuuuu.... doufám, že hřad není přímo nad klozetem, kdybych měla divoké spaní a náhodou se pustila, abych nehodila rovnou šipku do odpadu :D Citovat
aka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 VEC: Trvale rozlouceni s klubem SBOHEM S MYM ZLOMENYM SRDCEM, NAVZDY!!!JA JDU SKOCIT..... Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 18. duben 2007 Autor Odesláno 18. duben 2007 Koukám jak blázen, jak se nakonec vyvrbí "nezávadné" vlákno Cesta na Sraz:o:o:o:o:o Citovat
John Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Původně zaslal: King_Of_The_Cheese Koukám jak blázen, jak se nakonec vyvrbí "nezávadné" vlákno Cesta na Sraz:o:o:o:o:o To je nás víc,kteří se nestačí divit,co z toho vlákna někteří udělají..... :o :o Ještě že jsme se stačili domluvit než sem začali psát blbosti..... :D Citovat
Netopýrka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 prostě dobrý duch tohoto fóra opět zapracoval... Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 2aka: neskakej, my Te treba adoptujeme Citovat
Trundik Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Původně zaslal: aka VEC: Trvale rozlouceni s klubem SBOHEM S MYM ZLOMENYM SRDCEM, NAVZDY!!!JA JDU SKOCIT..... Neber to tak tragicky. Ještě je tady spousta lidí, kteří se tě ujmou. Citovat
aka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Trundicku, mela byt krasna svatba, my tri a oni dva me z toho vystouchli, myslis, ze po takovem zklamani se jeste do neceho pustim?:( Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 to abych Vam ted nosil snidani kazde zvlast, co? ale zase bude aspon na chatce klid Citovat
Mila_S Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Původně zaslal: Vvitty ... ale zase bude aspon na chatce klid Tomu nevěř! :D:D Citovat
aka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 vvitty:a to jeste chudacku vsechny snidane, protoze my si je navzajem neprinesem a Ty budes muset stejne vstavat... Citovat
Trundik Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 ještě že já nic nosit nemusím. já si budu pěkně vyspávat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.