Pata Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Mohl by nekdo poskytnout info k BMW E36 (compact)? Potrebuju vedet, kde ma jednotku airbagu a taky nekoho sikovneho, kdo ho napichne na PC - nebo jeste lip - co k tomu budu potrebovat . Kontakty i pytlum i dopinacum jsou ok :myslim:myslim:myslim:myslim Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 FX by mohl vedet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Pokud to je stejné jako u jiných E36, tak se podívej za kastlík spolujezdce (jednotka kontroly chyb) nebo pod zadní sedačku (pokud má compact 2 pytle), záleží, jaký máš modelový rok (výroba do, nebo od 9/93). Každopádně jistý si nejsem, protože mám Bentley manuál, na kterém o Compactu není ani slovo a přece jenom je v něm ještě hezký kus E30. [upravil dne 14.4.07 Fx] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fx: je to jeden z poslednich mesicu 98, pytle ma 2, kazdopadne kamos nasel nekoho s PC a zjistili, ze se mu kontrolka rozsvitila poklesem napeti :myslim:myslim Nekdy si rikam, zlaty Peugeot Kazdopadne diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Pata: Ja bych rekl, ze je to v tomhle ohledu u všech aut stejný. Čím víc tam toho je, tím víc se toho může pokazit a BMW ani Peugeot nijak z řady nevybočují. Pokud do toho nemusí sahat, je to jen dobře... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fx: napsal jsem to spatne - zlaty MUJ peugeot bez pytlu a veskere elektroniky :D:D Jinak ten compact je krasny kocarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 No baworisti se mu smejou, protoze to ma cumak ze sedana, zadek nejakej divne useklej a vicko nadrze na divnym miste, nicmene do mesta je to asi tak nejpraktictejsi trojka... Pripada mi, ze dnesni jednicka je jeho nastupce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fx: tak koupil to kvuli jasnemu puvodu, sice 1.6ka, ale zase lehke auto v supr stavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Původně zaslal: Pata Fx: tak koupil to kvuli jasnemu puvodu, sice 1.6ka, ale zase lehke auto v supr stavu No... je jen o nějakých 160kg lehčí než 605 a od rv. 2000 stejně těžký. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fusion: nj, beru to vzhledem k "dlouhym" E36kam nejsem mekanik, abych to posuzoval, ale na sprint jsem prohral jenom o metr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Já taky nejsem mechanik Je sem zastánce šestiválcových BMW, především 3l benzín ale i 2l benzín. Problém u těch malých 4 válců je že spotřeba není rozdílná od 2l R6, ušetří se jen na pov. ruč. Ale to okrajově, sloužit to bude i tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fusion: tak R6 muzu i ja, sveho casu jsem soferoval E34 s 2.5 24V tu cca 180k verzi :mrk:mrk ta umela protahnout krcni svaly i v 5 lidech jojo, to byly casy, pul roku papiry a ucil jsem zadek plavat na vode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Původně zaslal: Pata Fusion: tak R6 muzu i ja, sveho casu jsem soferoval E34 s 2.5 24V tu cca 180k verzi :mrk:mrk ta umela protahnout krcni svaly i v 5 lidech jojo, to byly casy, pul roku papiry a ucil jsem zadek plavat na vode To asi byl Vanos že? Nádherná věc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Fx: to fakt nevim, tehdy jsem se o auta zase tak moc nezajimal, ale vim, ze to byla ta silnejsi verze, protoze tu slabsi mel druhy kamos v automatu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Původně zaslal: Pata Fusion: tak R6 muzu i ja, sveho casu jsem soferoval E34 s 2.5 24V tu cca 180k verzi :mrk:mrk ta umela protahnout krcni svaly i v 5 lidech jojo, to byly casy, pul roku papiry a ucil jsem zadek plavat na vode shodou okolnosti tohle bylo prvni auto, ktere jsem ridil, kdyz jsem si udelal ridicak:D a poznamenalo me to tak, ze jsem si pak nemohl koupit maly facko nebo kadeta apod. ale aspon tu audinku:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Tommy: tak nepocitaje tatovu 205tku... tohle bylo taky vlastne moje prvni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts